Mikor fogja a BKV flottaszínre festeni az új Mercedes buszokat? És mikor kapnak normális utastájékoztató berendezést? Néhánnyal már találkoztam, pl az 5-ös és a 126-os vonalon, de azok semmilyen változáson nem estek át még.
Elég sok embernek tetszik a türkiz festés, ezért nem biztos, hogy át lesznek festve, illetve ha át is lesznek festve, nem biztos, hogy ugyanolyan sötétkékre, mint pl. a szóló Van Hoolok, hanem valamilyen világosabb árnyalatra.
Utastájékoztató szerkót majd akkor kapnak, amikor zárható fülkét, nyitható ablakokat, egyedi ajtónyitást és a többi, Budapesten alapkövetelménynek számító kisebb módosítást - valamikor nyáron, a menetrendi kiiktatás életbe lépésekor, amikor már nincs iskolás forgalom.
"ez az egyedi ajtónyitás egy nagy marhaság. mármint hogy az utas nyitja az ajtót."
Én télen azért hasznosnak szoktam találni.
Bizony nem hülyeség az egyedi ajtónyitás, normálisabb helyeken alap (mondjuk arrafelé az is, hogy télen fűtik a járművet, nyáron meg meg ha kell, megy a légkondi).
Egyébként most a BKK eldöntötte, hogy az új flottaszín az égkék lesz, úgyhogy sztem ha lefestik őket, akkor már erre a színre fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!