Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vagytok hölgyek? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok hölgyek? Ennyire nehéz manapság egy normális nőre találni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok felénk se semmi ilyesmi. Bárkivel képes vagyok szóba elegyedni. Akár internet, akár utca, tehát bárhol. De valahogy senki se keres komoly kapcsolatot. A környezetemben a csajok, akikkel eddig ismerkedtem mind normális pasinak tart mégsem akarnak komoly kapcsolatot. (Általában sikerül pont úgy kifognom a nőket, hogy épp most szakított a párjával stb stb...)

Jó lenne ha itt a válaszokban a párkapcsolatot akaró nők irnak!

Tanácsokat elfogadok!

21/F

2015. nov. 27. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha így kezded - nem csodálom. A komoly kapcsat magától alakul ki. De egy majdnem idegennek én sem ígérnék semmit... ;)
2015. nov. 27. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam ez az alábbi módon szokott kinézni..Bár tény, én pár évvel idősebb vagyok nálad.

Megismerek valakit, megkedvelem, aztán lefekszem vele.. ha jó volt, akkor még néhányszor, és időközben kiderül, hogy lesz-e ebből bármi komoly. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy lefekszem minden férfival, akit megkedvelek, de általában nem komoly szándékkal indul a kapcsolat.

2015. nov. 27. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ezt pont hogy fordítva érzékelem... a srácok akiket mostanában megismerhettem, csak szexet akartak, vagy barátok extrákkal "kapcsolatot", komoly kapcsolat szóba sem jöhet náluk hiszen ebben a korban akarják "kiélni" magukat.
2015. nov. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!