Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a nőknek manapság nagyon nehéz az ismerkedés, mert 15-20 nőre ha egy normális pasi jut?
Átlagos nő vagyok, de csinosan öltözök, nem vagyok duci, mégis úgy érzem nincs egy normális pasi sem. Nem érdekelnek a jó pasi, teljesen átlagos, macis vagy 50 kg-os pasijaim is voltak.
Az igaz, hogy társkeresőn vagy 100 levelet kapok, de ez mind csak szexet akar, vagy aberrált vagy beteg. Olyan pasi már nincs is, aki normálisan komoly kapcsolatot akar, ahol nem a szex a lényeg. Ti is így látjátok, nő társaim?
Nehéz megfelelő társat találni. Ennyi.
A társkeresőre meg boldog, boldogtalan felregisztrál, persze, hogy sok az idióta is.
4#
Nyilván alapból nem fogok komoly kapcsolatba összejönni egy hülye nővel, ez már pár találkozó után kiderülne, így logikusan a szexig sem jutnék el vele vagy maximum egyig, ha már beleöltem ennyi energiát a megismerésébe.
Persze nehéz belegondolni az ok és okozatba, egyből le kell pontozni a p1csába.
Én is le lettem pontozva a 2-es válaszommal. :D Úgy látszik valaki szerint piszok könnyű az embernek megfelelő társat találni az életben és a társkeresőkön nincs egy idióta sem, kizárólag rendes, tisztességes, normális emberek. :D
Mondjuk nekem sem a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban, az csak hab a tortán. De hát nem vagyunk egyformák.
"Az igaz, hogy társkeresőn vagy 100 levelet kapok, de ez mind csak szexet akar..."
A 100 levélíró közül 95 akar szexet, a maradék 5 teljesen normális, értelmes, hosszú levelet ír, és ebből az 5-ből kettő külsőre is megfelelő lenne. Ja hogy a nőknek erre nincs igényük... Na húzás szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!