Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság az emberek hol ismerkednek? Tényleg csak netes randizós oldalakon ismerkednek csak az emberek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ,hogy nézne már ki az,hogy megyek az utcán megszólítok egy embert és mondod neki,hogy Van pasid ,férjed stb... ? Megiszunk valamit ? Régen amikor nem voltak ilyen oldalak,hogy ismerkedtek az emberek ?

2016. febr. 12. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tévedés. Személyesen sokkal jobb ismerkedni. Minek írjak napokig,hetekig amikor pár perc,óra alatt sokkal többre lehet haladni. :)

Hol ismerkedtünk/ismerkedünk?

Clubbokban,diszkókban,anno gimiben,most egyetemen,baráti körökben,házibulikban,főzéseken,nyaraláson. Volt hogy buszon is. Ezek spontán események is lehetnek. Ott ér el ahol nem is számítasz rá és akkor készen kell lenni.

Legutóbb kerestem haverokkal egy helyet a városban és eligazítást kértem egy hölgy társaságtól... végül már velünk táncoltak a keresett helyen.

Nem kell f.sni. Lazán megy az egész. Utálom a netes ismerkedést de nincs is rá szükség.

2016. febr. 13. 09:19
 12/15 Clark Kent.. ***** válasza:

@09:19:

Végre egy értelmes ember!

2016. febr. 13. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Én GYK-n :D
2016. febr. 13. 22:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi még az a generáció vagyunk, akiknek még teljesen új ez az internetes ismerkedés. Nem érezzük természetesnek, ugyanis mi még nem az interneten nőttünk fel. Épp ezért nem igazán működik még a legtöbb embernél. Viszont a következő generáció, akik mostanában születnek, ők teljes mértékben a neten nőnek majd föl, nekik teljesen természetes lesz a virtuális netes ismerkedés, hiszen ebben nőnek fel. Tudni fogják, hogy ezt hogy kell jól csinálni. Élőben viszont már nem nagyon fognak tudni.

Úgy is fogalmazhatnám, hogy mi vagyunk az utolsó generáció, aki még IRL élőben is ismerkedik, és egyben az első, aki a virtuális netes világban is :) Az utánunk következő generáció viszont már csak a netes ismerkedést fogja természetesnek tartani, hisz abban fognak felnőni.

32/F

2016. márc. 20. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Van benne valami amit írsz utolsó De én is csak 25 vagyok.

11. válaszoló voltam.

2016. ápr. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!