Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem személyesen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?

Figyelt kérdés
Akik társkeresőre regisztrálnak, miért nem az utcán vagy könyvtárban, üzletben ismerkednek? Miért regisztrál ennyi ember, mikor élőben könnyebb. Csak kicsit nehezebb :-)

2015. dec. 19. 19:29
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés. Ha neten kosaraznak ki az nem annyira ciki mint élőben, szemtől szemben. Azt hiszem ez lehet egy nyomós érv :) Önbizalomhiány pl.
2015. dec. 19. 19:32
 2/39 A kérdező kommentje:

Még a nőket valamilyen szinten értem is, hisz nem nekik kell kezdeményezni, de a Férfiak??? Állítólag sok nő örül neki, ha leszólítják.

Egyszer tetszett egy lány, az üzletben volt eladó, ahova jártam, felhívtam, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon tetszett, sokáig készültem rá, izgultam, a hangom remegett a telefonban, a lány kuncogott is, de nagyon aranyos volt, elkezdtünk beszélgetni, és közel húsz percet dumáltunk, később többször is beszéltünk. A vége nem happy end a sztorinak, de a nők örülnek, ha nyitnak feléjük. Miért van ennyi társkereső? Ennyire nem merünk egymás szemébe nézni??? Akkor hogyan akarunk társat???

2015. dec. 19. 19:36
 3/39 anonim ***** válasza:
Sok embernek nincs lehetősége, én például nem járok szinte sehova, de online miért ne adhatnék egy esélyt magamnak? Mondjuk így sem vagyok sikeres :) (N)
2015. dec. 19. 19:40
 4/39 A kérdező kommentje:

Elismerem, egy Nőnek nehezebb ismerkedni, mert nem ő kezdeményez, és ha nincs nagy társasági élete, akkor nagyon nehéz. Viszont a férfiak miért nem kezdeményeznek az utcán? Nappal? Boltban? Olyan kényelmes a gép előtt ülni, és "megint nem válaszolt senki" gondolatokat szülni, amelyek igazából nem fájnak.

A legtöbb férfi nem tud csajozni, és ettől fél, hogy szembesül ezzel a hiányossággal. Ha tudná, hogyan kell leszólítani valakit és három percet beszélni vele, aztán mindenki megy a maga útján tovább, ha nincs számcsere, akkor sem próbálnák meg?

Hol vannak a tenyészbikák? Kihaltunk? Engem elszomorít a sok társkereső oldal látványa. Nincs tapasztalaton ezen a téren, de nem hiszem el, hogy tíz leszólított nőből mindegyik elküldene, vagy rendőrt hívna, meg megszólítottam.

2015. dec. 19. 19:45
 5/39 anonim ***** válasza:

Van benne valami. Én sem járok sehova. Próbáltam már online párkeresést, de azon kívül hogy kifizettem X ezer Ft-ot, eredménye nem nagyon volt. Nem igazán találtam olyan lányt aki intelligens és aranyos. Intelligens alatt nem egy diplomára célzok. Úgy hogy az ünnepeket egyedül töltöm. Ez van :)

23/F

2015. dec. 19. 19:48
 6/39 anonim ***** válasza:
74%

Már bocs, de hogyan lehet leszólítani egy olyan nőt akinek ott a fülhallgató a fülében, közben messengeren beszélget valakivel és fel sem néz a telefonjából?

Számomra ez egyértelmű jel arra mintha kitette volna a "Ne zavarjanak" táblát.

Márpedig a nők kb. 90%-a ezt csinálja bárhol van.

2015. dec. 19. 19:48
 7/39 anonim ***** válasza:
Jaguar kivégezte a kérdést úgy nézem :D
2015. dec. 19. 19:53
 8/39 A kérdező kommentje:

Ezennel felhívjuk a Nők figyelmét, hogy amint kilépnek az utcára tegyék zsebre a telefont, mp3 lejátszót, a fülüket hagyják szabadon, arcukra mosolyt ültessenek, szemüket pedig vessék a velük szemből érkező férfiakra. Megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: Férfi társadalom.

:-D

2015. dec. 19. 19:56
 9/39 anonim ***** válasza:

Nem olyan konnyu a kezdolepest megtenni, h ne legyek tul zaklato meg tul olyan semmilyen se.

"eloben konnyebb. Csak kicsit nehezebb" mondatod jo volt. :D

2015. dec. 19. 20:00
 10/39 A kérdező kommentje:

Könnyebb, mert igazából a férfi így fejlődik a személyes tapasztalásain keresztül. Casanova postán levelez egy lánnyal - no comment... Most ez lehet bunkó lesz, de legalább érthető: hogy akarsz szexelni a nővel, ha nem mersz az utcán a szemébe nézni? "Majd ha odáig eljutunk, akkor majd megmutatom"... Na ja. De csak az első néhány nőt nehéz megszólítani szerintem, és sosem az a cél, hogy legyen valami, hanem, hogy jól érezd magad abban a pár percben. Az, hogy mi lesz a vége, nem mindegy? Lerázni nem fog, ha jó a kedved, max, ha valamiért nagyon rossz napja van, de az nem biztos, hogy neked szól. Könnyebb így ismerkedni, mert itt megvan a fejlődés lehetősége, és ha sikered van, az sokkal nagyobb önbizalmat ad, mint "na most egy csaj rám írt".

Viszont nehezebb, mert a kezdeti gátlások visszatartják az embert, de inkább csak azokat, akik gyerekként se nagyon voltak lányok közelében. Akik csajok között nőttek fel könnyebben nyitnak.

2015. dec. 19. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!