Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?
Még a nőket valamilyen szinten értem is, hisz nem nekik kell kezdeményezni, de a Férfiak??? Állítólag sok nő örül neki, ha leszólítják.
Egyszer tetszett egy lány, az üzletben volt eladó, ahova jártam, felhívtam, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon tetszett, sokáig készültem rá, izgultam, a hangom remegett a telefonban, a lány kuncogott is, de nagyon aranyos volt, elkezdtünk beszélgetni, és közel húsz percet dumáltunk, később többször is beszéltünk. A vége nem happy end a sztorinak, de a nők örülnek, ha nyitnak feléjük. Miért van ennyi társkereső? Ennyire nem merünk egymás szemébe nézni??? Akkor hogyan akarunk társat???
Elismerem, egy Nőnek nehezebb ismerkedni, mert nem ő kezdeményez, és ha nincs nagy társasági élete, akkor nagyon nehéz. Viszont a férfiak miért nem kezdeményeznek az utcán? Nappal? Boltban? Olyan kényelmes a gép előtt ülni, és "megint nem válaszolt senki" gondolatokat szülni, amelyek igazából nem fájnak.
A legtöbb férfi nem tud csajozni, és ettől fél, hogy szembesül ezzel a hiányossággal. Ha tudná, hogyan kell leszólítani valakit és három percet beszélni vele, aztán mindenki megy a maga útján tovább, ha nincs számcsere, akkor sem próbálnák meg?
Hol vannak a tenyészbikák? Kihaltunk? Engem elszomorít a sok társkereső oldal látványa. Nincs tapasztalaton ezen a téren, de nem hiszem el, hogy tíz leszólított nőből mindegyik elküldene, vagy rendőrt hívna, meg megszólítottam.
Van benne valami. Én sem járok sehova. Próbáltam már online párkeresést, de azon kívül hogy kifizettem X ezer Ft-ot, eredménye nem nagyon volt. Nem igazán találtam olyan lányt aki intelligens és aranyos. Intelligens alatt nem egy diplomára célzok. Úgy hogy az ünnepeket egyedül töltöm. Ez van :)
23/F
Már bocs, de hogyan lehet leszólítani egy olyan nőt akinek ott a fülhallgató a fülében, közben messengeren beszélget valakivel és fel sem néz a telefonjából?
Számomra ez egyértelmű jel arra mintha kitette volna a "Ne zavarjanak" táblát.
Márpedig a nők kb. 90%-a ezt csinálja bárhol van.
Ezennel felhívjuk a Nők figyelmét, hogy amint kilépnek az utcára tegyék zsebre a telefont, mp3 lejátszót, a fülüket hagyják szabadon, arcukra mosolyt ültessenek, szemüket pedig vessék a velük szemből érkező férfiakra. Megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: Férfi társadalom.
:-D
Nem olyan konnyu a kezdolepest megtenni, h ne legyek tul zaklato meg tul olyan semmilyen se.
"eloben konnyebb. Csak kicsit nehezebb" mondatod jo volt. :D
Könnyebb, mert igazából a férfi így fejlődik a személyes tapasztalásain keresztül. Casanova postán levelez egy lánnyal - no comment... Most ez lehet bunkó lesz, de legalább érthető: hogy akarsz szexelni a nővel, ha nem mersz az utcán a szemébe nézni? "Majd ha odáig eljutunk, akkor majd megmutatom"... Na ja. De csak az első néhány nőt nehéz megszólítani szerintem, és sosem az a cél, hogy legyen valami, hanem, hogy jól érezd magad abban a pár percben. Az, hogy mi lesz a vége, nem mindegy? Lerázni nem fog, ha jó a kedved, max, ha valamiért nagyon rossz napja van, de az nem biztos, hogy neked szól. Könnyebb így ismerkedni, mert itt megvan a fejlődés lehetősége, és ha sikered van, az sokkal nagyobb önbizalmat ad, mint "na most egy csaj rám írt".
Viszont nehezebb, mert a kezdeti gátlások visszatartják az embert, de inkább csak azokat, akik gyerekként se nagyon voltak lányok közelében. Akik csajok között nőttek fel könnyebben nyitnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!