Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem személyesen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?

Figyelt kérdés
Akik társkeresőre regisztrálnak, miért nem az utcán vagy könyvtárban, üzletben ismerkednek? Miért regisztrál ennyi ember, mikor élőben könnyebb. Csak kicsit nehezebb :-)

2015. dec. 19. 19:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
59%

Gyerekek... :D Én ma a DM-ben odamentem az egyik eladó lányhoz aki pakolgatta a bébiételeket, és elkezdtem vele a BÉBIÉTELEKRŐL beszélgetni :D Mondanom sem kell hogy se gyerekem se tudásom a bébi ételekhez, de nem para, valahogy el kell indítani a beszélgetést.

3-4 perc diskurzus után megkérdeztem mióta dolgozik ott, és mikor szokott végezni mert ha gondolja akkor szívesen meghívnám munka után egy "beszélgessünk ne csak a bébiételekről" randira. A lány jót nevetett, de sajnos volt barátja így nem tolakodtam.

Azt gondolom hogy lehet élőben is, de tényleg ki kell fogni hogy ne a telefonját nyomkodja. Csak picit ki kell lépni a komfort zónából ;)

Én is keresem azt a lányt akire vágyok...de hát ez egy ilyen "nehéz buli" :)

26F

2015. dec. 19. 20:56
 22/39 anonim ***** válasza:

Egy ideig én is beszédbe elegyedtem azokkal a lányokkal akik tetszettek és szerettem volna többet a dologból.

Érdekes módon mindegyiknek volt barátja...

2015. dec. 19. 21:01
 23/39 anonim ***** válasza:

Ó hát ilyen is van, ez egy kifogás. Tudni kell kezelni. ÉN úgy oldom meg ezeket a helyzeteket hogy fordítok a kockán. Amikor azt mondja a lány hogy van barátom, reflexből megkérdezem:

"Mi a keresztneve a barátodnak?"

Ha válaszol rá és nem gondolkozik el rajta sanszos hogy igazat mondd. Ha elneveti magát, esetleg őőőő-zik akkor sejthető hogy csak ki akar bújni :) Volt már hogy sikerült így megfordítani a szitut :D És elmondta a lány hogy napi 2x odamennek hozzá és így szokta lerázni azokat :D

2015. dec. 19. 21:05
 24/39 anonim ***** válasza:
25%

De, ha reflexből leráz akkor mégis miért akarjak fordítani a dolgon?

Úgy gondolom, ha annyira szimpatikus lennék neki akkor nem rázna le. Számomra ez annyira szánalmas dolog. Mondja meg, ha nem akar semmit, de hazudjon már 3 mondat után!

2015. dec. 19. 21:11
 25/39 anonim ***** válasza:
Védekező mechanizmus ;)
2015. dec. 19. 21:12
 26/39 A kérdező kommentje:
Hogy szólítanám le? Nem egyből, inkább folyamatosan alakítanám a dolgot, tehát ha vásárolsz nála, mosolyogj, légy nyugodt, és beszélj vele valamit egy havercsajjal, "látom kiárusítás van, milyen napotok volt?" aztán reagál valamit. Hasznosnak tartom ha sokszor vásárolsz ott és mindig köszönsz neki, ne legyél idegen számára, legyél mosolygós, érd el, hogy vegyen észre. És csak barátkozz. Néhány alkalom után pedig mondhatod, hogy "élvezed a vele való beszélgetést, és szeretnéd máskor is folytatni üzleten kívül, mert eléggé megterhelő, hogy mindig vásárolnod kell, hogy beszélhess vele." - ez viccesnek hat... A lényeg ne akard a nőt, csak apránként közeledj, ha összeillőek vagytok, mint két kicsi Lego, akkor türelem.
2015. dec. 19. 21:12
 27/39 A kérdező kommentje:

elírtam:

"légy nyugodt, és beszélj vele úgy, mint egy havercsajjal"

2015. dec. 19. 21:27
 28/39 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező, hogy ezt leírtad, de az elméleti részét eddig is tudtam csak a gyakorlati része nem megy.
2015. dec. 19. 21:35
 29/39 A kérdező kommentje:
De mitől félsz? Akkor ne őt szólítsd meg először, hanem a társát.
2015. dec. 19. 21:41
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem félek én semmitől.
2015. dec. 19. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!