Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?
Gyerekek... :D Én ma a DM-ben odamentem az egyik eladó lányhoz aki pakolgatta a bébiételeket, és elkezdtem vele a BÉBIÉTELEKRŐL beszélgetni :D Mondanom sem kell hogy se gyerekem se tudásom a bébi ételekhez, de nem para, valahogy el kell indítani a beszélgetést.
3-4 perc diskurzus után megkérdeztem mióta dolgozik ott, és mikor szokott végezni mert ha gondolja akkor szívesen meghívnám munka után egy "beszélgessünk ne csak a bébiételekről" randira. A lány jót nevetett, de sajnos volt barátja így nem tolakodtam.
Azt gondolom hogy lehet élőben is, de tényleg ki kell fogni hogy ne a telefonját nyomkodja. Csak picit ki kell lépni a komfort zónából ;)
Én is keresem azt a lányt akire vágyok...de hát ez egy ilyen "nehéz buli" :)
26F
Egy ideig én is beszédbe elegyedtem azokkal a lányokkal akik tetszettek és szerettem volna többet a dologból.
Érdekes módon mindegyiknek volt barátja...
Ó hát ilyen is van, ez egy kifogás. Tudni kell kezelni. ÉN úgy oldom meg ezeket a helyzeteket hogy fordítok a kockán. Amikor azt mondja a lány hogy van barátom, reflexből megkérdezem:
"Mi a keresztneve a barátodnak?"
Ha válaszol rá és nem gondolkozik el rajta sanszos hogy igazat mondd. Ha elneveti magát, esetleg őőőő-zik akkor sejthető hogy csak ki akar bújni :) Volt már hogy sikerült így megfordítani a szitut :D És elmondta a lány hogy napi 2x odamennek hozzá és így szokta lerázni azokat :D
De, ha reflexből leráz akkor mégis miért akarjak fordítani a dolgon?
Úgy gondolom, ha annyira szimpatikus lennék neki akkor nem rázna le. Számomra ez annyira szánalmas dolog. Mondja meg, ha nem akar semmit, de hazudjon már 3 mondat után!
elírtam:
"légy nyugodt, és beszélj vele úgy, mint egy havercsajjal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!