Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem személyesen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?

Figyelt kérdés
Akik társkeresőre regisztrálnak, miért nem az utcán vagy könyvtárban, üzletben ismerkednek? Miért regisztrál ennyi ember, mikor élőben könnyebb. Csak kicsit nehezebb :-)

2015. dec. 19. 19:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Fúú ezt a telefonos sz**arságot én is utálom, ráadásul sokan egy 10 perces kib**aszott vásárlást sem bírnak végig anélkül, hogy ne nyomkodnák a telefonjukat, és nem csak a 10-en de sajnos bőven a 20-as és 30-as korosztály is.

Egyszer direkt nem mentem arrébb a bevásárlókocsival, az csak hallgatta a telefont nyomkodta és bumm nekem jött...

2015. dec. 19. 20:11
 12/39 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más, le kell szólítani a 40es és 50es korosztályt.
2015. dec. 19. 20:13
 13/39 anonim ***** válasza:

mert a gyakorikérdések se ismerkedésre való, akkor egy könyvtár vagy egy üzlet miért lenne arra való?

Amúgy nem járok könyvtárba. Bevásárlást meg 5 perc alatt elintézem célirányosan.

"mikor élőben könnyebb"

Nem, nem könnyebb!

2015. dec. 19. 20:14
 14/39 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű ember vagy te.
2015. dec. 19. 20:18
 15/39 anonim ***** válasza:
32%

"Miért regisztrál ennyi ember, mikor élőben könnyebb. Csak kicsit nehezebb :-)"

What??? Most akkor melyik haver?

Egyébként oltári nagy marhaság, amit mondtál, hogy a nőknek nehezebb ismerkedni. A nőknek ezerszer könnyebb, legyen akár neten akár élőben, azon egyszerű oknál fogva, mivel mindig ők döntenek.

2015. dec. 19. 20:19
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

telefonszámát fel is dughatod magadnak, hogyha nem veszi fel amikor hívod, vagy felveszi és azt se tudja kivagy. amint elmondod kinyom.... aztán hívogathatod!

Lányok nem ismerkednek utcán.. kb 100ból 1nek ha bejön az ilyen ismerkedési forma. A többség megy valahova... ígérni meg könnyű, hogy majd X után beülünk valahova, tesz 2 lépést és már ki is mentél a fejéből.

Honnan tudod, hogy melyiknek nincs otthon barátja, férje, szeretője?

Az, hogy mosolyog rád, esetleg szemeztek, az ég világon semmit se jelent! Ettől függetlenül még lehet 3 gyerekes édesanya boldog családi háttérrel, és még a 25öt se töltötte be!

"egy Nőnek nehezebb ismerkedni, mert nem ő kezdeményez"

Egy nőnek csak fel kell regisztrálnia egy társkereső oldalra és válogatnia. Ha nem tesz fel képet, akkor is kap napi 5 levelet, ha képet tesz fel, akkor ez 15-20 levél / nap, még akkor is ha 150kg-ot nyom és igénytelen!

2015. dec. 19. 20:21
 17/39 A kérdező kommentje:
És ki hány csajt szólított le nappal ismerkedési szándékkal?
2015. dec. 19. 20:27
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert a modern ember túl nagy privát szférával rendelkezik.

Gondolj csak bele, anno az emberek, ha nem is egymás nyakán, de egymáshoz a mai állapotokhoz képest sokkal közelebb éltek, emiatt pedig a privát szférájuk értelem szerűen sokkal szűkebb volt. Ezzel egyidejűleg, mivel közel voltak egymáshoz, kvázi rá voltak kényszerítve, hogy szociális interakcióba lépjenek egymással, hisz nem volt más választásuk, ha XY dolgot el akartak érni. Manapság a média széleskörű elterjedésének hála az embereknek nem kell egymással közvetlenül kommunikálniuk, kevesebb embert kell maguk körül tartaniuk és nekik is kevesebb ember köreiben kell benne lenniük. Ennek a hátulütője az, amikor az emberek képtelenek normálisan kommunikálni egymással élőben.

Ugye mindenkinek megvan az a kínos szituáció, amikor nagyon jól elbeszélgettek valakivel a neten, de személyesen csak "awkward silence" volt. Ez az iskolapéldája az egymástól elidegenedett embereknek. A modern ember, nem csak a Z, de az Y generáció fiatalabbik felének az életéből is kimaradt a szocializáció azon része, ami megtanítaná őket az effektív kommunikációra a való életben. Tudom, ez nagyon "bezzeg az én időmben..." dumának hangzik, de tagadhatatlan, hogy 20-30 évvel ezelőtt két random ember sokkal nagyobb eséllyel volt képes tartalmas beszélgetés lefolytatni egymással, mint pl. két mai tizen-huszon éves ember. Ehhez az is hozzájárul, hogy a szórakozás fogalmát már egyre kevesebben azonosítják az olvasással és a minőségi filmnézéssel, emiatt pedig nem jutnak hozzá olyan nyelvi eszközökhöz a fiatalok, amikkel fejleszteni tudnák a kommunikációs készségeiket, így amellett, hogy egyre nagyobb lesz a szakadék ember és ember között, az ezen szakadék áthidalásához szükségek eszközökkel is egyre kevesebben rendelkeznek.

2015. dec. 19. 20:27
 19/39 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés!

Én személy szerint csak személyesen ismerkednék, de nincs elég önbizalmam sajnos.

2015. dec. 19. 20:35
 20/39 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a L_dl-be az eladócsaj, de nem tudom hogy szólítsam le be vagyok egy kicsit rezelve.
2015. dec. 19. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!