Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?
Szerintem, ha azt mondja van barátja, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy van-e neki, vagy nincs, lényeg, hogy le akar koptatni. Egyébként meg nem nagy valami mondani egy keresztnevet...
Kérdező:
Manapság a nők csak társaságon keresztül szeretnek ismerkedni, a leszólítgatás nem nagyon jön be, legalább is nekem ez a tapasztalatom. Kedvesek, meg mosolyognak, talán beszélgetnek, de végül lekoptatnak.
Igaz nem vagyok jóképű, talán akkor más lenne a helyzet.
Ha valakinek nincs egy nagyobb baráti társasága, akiken keresztül megismerhet új embereket, akkor az illetőnek marad a leszólítgatás, vagy a társkereső/fb ismerkedés.
"Szerintem, ha azt mondja van barátja, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy van-e neki, vagy nincs, lényeg, hogy le akar koptatni."
Nem feltétlenül, csak esetleg nem bízik még annyira benned vagy túl gyors neki a tempó, mert nincs hozzászokva a leszólításhoz, ezért reflexből előjön a "van barátom" kifogással. Vagy tesztelni akarja, hogy valóban olyan magabiztos vagy-e, mint amilyennek mutatod magad és meg tud ingatni ezzel a kijelentéssel.
a hely maga lehet, hogy alkalmas lenne, de tizenév alatt még nem találkoztam könyvtárban korombeli férfival, csak gyerekekkel, kamaszokkal és nagypapákkal.
fontos a a beállítódás, hogy ne zárkózz el, ha valaki tetszik és megközelít, de elég álszent dolog ilyesmi helyeket ismerkedési helyszínnek listázni.
van még ezer példa. elvileg a gyrososnál is lehet, de a gyakorlatban 5-10 perc alatt végzel, és eközben kényelmetlen lenne beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!