Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem személyesen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem személyesen ismerkednek az emberek?

Figyelt kérdés
Akik társkeresőre regisztrálnak, miért nem az utcán vagy könyvtárban, üzletben ismerkednek? Miért regisztrál ennyi ember, mikor élőben könnyebb. Csak kicsit nehezebb :-)

2015. dec. 19. 19:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Látom te még az álomvilágban élsz kérdező, ahol a nők az udvarias, kedves, figyelmes férfiakat várják. Jó is lenne, de a valóság nagyon nem ez.
2015. dec. 19. 22:03
 32/39 anonim ***** válasza:
Oszinten szolva nem tudnam megmondani. Valahogy nem vagyok egy hullamhosszon a legtobb magyar novel. Erdekes modon kulfoldon ez nem jelent problemat. Ott valahogy "masok" a nok, ha nem is nyitotabbak, de kozvetlenebbek.
2015. dec. 19. 22:13
 33/39 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha azt mondja van barátja, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy van-e neki, vagy nincs, lényeg, hogy le akar koptatni. Egyébként meg nem nagy valami mondani egy keresztnevet...

Kérdező:

Manapság a nők csak társaságon keresztül szeretnek ismerkedni, a leszólítgatás nem nagyon jön be, legalább is nekem ez a tapasztalatom. Kedvesek, meg mosolyognak, talán beszélgetnek, de végül lekoptatnak.

Igaz nem vagyok jóképű, talán akkor más lenne a helyzet.

Ha valakinek nincs egy nagyobb baráti társasága, akiken keresztül megismerhet új embereket, akkor az illetőnek marad a leszólítgatás, vagy a társkereső/fb ismerkedés.

2015. dec. 19. 23:01
 34/39 anonim ***** válasza:

"Szerintem, ha azt mondja van barátja, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy van-e neki, vagy nincs, lényeg, hogy le akar koptatni."

Nem feltétlenül, csak esetleg nem bízik még annyira benned vagy túl gyors neki a tempó, mert nincs hozzászokva a leszólításhoz, ezért reflexből előjön a "van barátom" kifogással. Vagy tesztelni akarja, hogy valóban olyan magabiztos vagy-e, mint amilyennek mutatod magad és meg tud ingatni ezzel a kijelentéssel.

2015. dec. 19. 23:09
 35/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert k@rvára nem alkalmas helyek ezek az ismerkedésre?
2015. dec. 20. 14:37
 36/39 anonim ***** válasza:
Minden hely alkalmas ismerkedésre.
2015. dec. 20. 14:44
 37/39 anonim ***** válasza:
Mindegy,hogy ki hol ismerkedik mert úgy is a végeredmény a fontos nem,hogy későbbiekben hogy alakula kapcsolatuk stb.Én társkeresőn ismertem meg a férjem,6 éve együtt vagyunk.Az életben sosem találkoztunk volna,ha ez nincs mert nagyon távol laktunk egymástól.Egyébként meg anno nem zártam én sem ki azt,hogy életben ismerkedjek,de gondoltam felregelek hogy ezzel nőveljem az esélyt. 28/L
2015. dec. 21. 01:48
 38/39 anonim ***** válasza:

a hely maga lehet, hogy alkalmas lenne, de tizenév alatt még nem találkoztam könyvtárban korombeli férfival, csak gyerekekkel, kamaszokkal és nagypapákkal.

fontos a a beállítódás, hogy ne zárkózz el, ha valaki tetszik és megközelít, de elég álszent dolog ilyesmi helyeket ismerkedési helyszínnek listázni.

van még ezer példa. elvileg a gyrososnál is lehet, de a gyakorlatban 5-10 perc alatt végzel, és eközben kényelmetlen lenne beszélgetni.

2015. dec. 27. 11:17
 39/39 A kérdező kommentje:
Gyros: 10 perc bőven elég arra, hogy a kezdeti lépést megtegyétek, aztán lehet fb, skype vagy email cím csere, a telefont nem ajánlom, mert sokaknak az igencsak privát dolog. A skypeon is lehet dumálni.
2015. dec. 27. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!