Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol ismerkednek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol ismerkednek az emberek?

Figyelt kérdés
Próbáltam mindenütt és stílust is váltottam, fogytam is meg minden. Közösségbe járok és, hogy fejlesszem a szókincsem nagyon sokat olvasok mostanában és ezt észre is vették sokan a környezetemben, pedig nem beszélek sokat róla. Megpróbáltam buszon, ivóban, buliban, bálban és interneten, de nem kellek senkinek, általában néhány levelezés után kifullad és volt egy olyan is, amelyik csak birtokolni akart, használni, mint egy szexgépet, semmi mást nem akart. Az utolsó után kiábrándultam teljesen, hiába próbáltam csak egy mániákust sikerült találnom.
2018. jan. 2. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanott ahol eddig. Sajnos a társadalom nagyon fel lett hígulva és a neten bármit tehetsz retorzió nélkül. Én is csodálkozom azon mennyi magányos ember van, és valahogy mégsem találnak egymásra.

Egyébként nem a szókincsen múlik.

Hanem az egész összképen.

2018. jan. 2. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Itt.
2018. jan. 2. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2: "Itt."

Itt ismerkedni egy pszichológiai hullámvasút!

2018. jan. 2. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
#3 Az életben ismerkedni meg sok esetben egy érzelmi :D
2018. jan. 2. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem innen sikerült randiznom egy lánnyal, ami nagyon jó volt. Kétszer is találkoztunk.
2018. jan. 2. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

#4:

Az életben, lefelé nem sikítasz annyira! :D

2018. jan. 2. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Fiú, avagy lány vagy?

Am konditerembe meg ilyen helyeken lehet ismerkedni.

2018. jan. 3. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!