Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkednek manapság a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednek manapság a 30 körüli férfiak?

Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok (férfi) , az idő telik és jó lenne megtalálni a párom. Lassan 30 leszek. A munkahelyemen kizárólag férfiakkal vagyok körülvéve, a partizás, disco, bulik (mindamellett, hogy soha nem volt az én műfajom, otthonülősebb voltam)szerintem már nem az én korombelieknek való, 16 körüliek pályája már az. Eddig baráti körön keresztül próbáltam ismerkedni, de egyre kevesebb a lehetőség is ahogyan mindenki megállapodik, látom az ismerőseimet ahogyan tartós kapcsolatokban élnek, gyerekük lesz stb, szabad nő pedig egyre kevesebb van. Netes ismerkedésekkel nem volt szerencsém, pár kósza beszélgetésen kívül semmit sem tudtam kihozni belőle, egy találkozót sem. Az "utcán, buszmegállókban véletlenszerűen leszólítani idegeneket" pedig teljesen idegen tőlem, és nem is hiszek benne. (Szia te is a buszt várod? -Nem, repülőt itt a buszmegállóban :D ) A PUA meg hasonló dolgok nem az én világom, biztosan működhet valakiknél, de nem hiszem, hogy olyan tipusú csaj tetszene nekem akinél az bejön. Manapság hogyan ismerkednek a korombeli férfiak? Vagy már mindenről lekéstem?

2015. máj. 31. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Neten. Máshol nem is igazán lehet. Élőben próbálkozni felesleges, értelmetlen és ostobaság.
2015. máj. 31. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Neten.Női fórumokra regisztrálj be,kevés a férfi,örülnek ha látnak egy hímneműt :)
2015. máj. 31. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 pl?
2015. máj. 31. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Pl. Hoxa, NLC ... A Hoxán van a legtöbb esély.Hozzá kell szólni a fórumtémákhoz,van adatlap amire fotót is ki lehet rakni,vagy egy kis bemutatkozó szöveget,meg lehet sasolni a nőket is.
2015. máj. 31. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Eddig hol, hogy ismerkedtél? Volt már kapcsolatod? 30 évesen még semmiről sem késtél el. Egyébként 20-on éves nőként sem könnyű. Jó párkapcsolatot mindig nehéz találni. Neten miért nem megy? Sejted mi a gond?
2015. máj. 31. 12:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt még kapcsolatom. Barátzónába kerültem eddig maximum, amit megpróbáltam megtartani miután több nem lehetett belőlük, de rá kellett jönnöm, hogy ezek a jóbarátságok is megkopnak, elhidegülnek pár év után, főleg ha kapcsolata is lesz a másik félnek. Nem sejtem egyébként mi lehet a baj. Persze akaszkodó vagyok, túlzottan is érdeklődő, és talán picit unalmas átlagember is. De szerintem biztosan van hasonló nőben is akivel megértenénk egymást.
2015. máj. 31. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Közösségi oldalakon próbálkoztál már?

Ismerősöd ismerőseit hallomásból talán te is ismered, hátha megtetszik közülük valaki, aki tudod, hogy egyedül van... Szerintem fb-on is nyugodtan próbálkozhatsz, ha az üzenetedre mégsem válaszolnak, legalább nem olyan nagy pofon, ha mégsem jön össze.

L

2015. máj. 31. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó sok kifogást felsoroltál. :) Érdemes kipróbálni új dolgokat, nem csípőből ráfogni valamire, hogy az neked miért nem működne, anélkül hogy elégszer kipróbáltad volna.
2015. máj. 31. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is rettegek amúgy, hogy sosem találok egy olyan megbízható nőt aki a gyermekeim anyja lehetne. 27 leszek hamarosan és 30 éves koromra már szeretnék egy gyereket, de ahhoz hogy így legyen, lassan meg kéne ismernem az anyajelöltet, hogy legyen időnk megismerni egymást, és családot alapítani. Így is 48 leszek mire a gyerekem betölti a 18-at. Egyszóval én már nem akarnám olyan lányra, nőre pazarolni az időmet aki soha nem akar gyereket, vagy még nagyon távolinak érzi.
2015. jún. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!