Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves nőként még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Tudom... Hülyeség ezt idegenektől megkérdezni, de már kellőképp el vagyok keseredve. Volt egy hosszú kapcsolatom ahol a párom csak hitegetett. Esküvővel, mindenheppi-vel. Kiderült hogy hazudott és megcsalt. Azóta eltelt 1 év. Mostanság érzem azt hogy készen állok az ismerkedésre. Gyereket nyilván már nem akarok. Rendszeresen sportolok, csinosan öltözök, járok pszichológushoz is. Szerintetek van még esélyem egy őszinte, szereteten alapuló kapcsolatra?

nov. 20. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:

Atyaég... Nem gondoltam volna hogy ez a kérdésem ilyen lavinát indít el.

Azért mert nem akarok gyereket attól csak szexrabszolga lehetnék? :D Te most komolyan ennyire korlátolt vagy? :D

Had döntse már el minden nő/férfi szabadon, hogy akar e családot vagy nem.

#60 Szerintem nincs olyan hogy valaki ronda. Biztosan te sem vagy az. :)

Ugyan az én arcomat babásnak tartják (nagyok a szemeim) de pl a vékonyságommal mindig is szivattak. Biztos anorexiás vagyok, nem eszek eleget, stb...

A sport pl segített egy kicsit formásodni. Nyilván nem én leszek a nagy feneket, nagy melleket kedvelők zsánere.

nov. 21. 10:46
 62/68 anonim ***** válasza:
95%

Kedves hozzászólók, itt sokan elmentetek személyes és szubjektív irányba, személyes tapasztalatokon okulva, holott ahány ember, annyi lehetőség és szerencse. Nem lehet általános véleményt, tanácsot írni saját gondolatunkból (ronda, gebe, nem jó helyen lakik, túl öreg már, sose lesz neki mert nekem se lett, ezt v azt csináljon h legyen, neke így meg úgy volt, stb.), mert ami oda jó, az nem biztos, h ide is jó lesz.

van egy élethelyzettel párosult gondolatmenet és arra kell választ adni. Olyan, mint a munkahelyen egy feladat, hogyan oldod meg. Nem arra kíváncsi senki, hogyan nem lehet megoldani, hanem hogyan tovább.

Olyan, mintha elmennénk az autószerelőhöz, h nem indul az autó, erre azt mondja, biztos szar az akksi. Honnan tudja? Mert múltkor is volt egy ilyen autó? Először megnézi mi a baj és utána mondja, mi a teendő.

Tehát a kérdező el van keseredve, attól fél, 38 évesen már nem fog megfelelő partnert találni.

De fog, mert a tapasztalat szerintsok hasonló korú talál magának partnert. 50%-ban szerencse kérdése h mikor és milyet, 50%-ban rajta is múlik, h keres e egyáltalán, tesz e érte h felfigyeljenek rá, megy e emberek közé, stb. Ha szerencséje van, hamarosan megtalálja álmai párját, ha szerencsétlen a sorsa, akkor sokadjár talál vkit, aki esetleg megkínozza és megöli. Ez a 2 szélsőség ami a legritkább, ezen belül bármelyik lehetséges.

Bocs h hosszú lett és tudományosan közelítettem meg, de most ki akartam zárni az érzelmeket a konzekvens válaszból.

47F

nov. 21. 12:31
 63/68 anonim ***** válasza:
13%

Itt mindenki simogatja ennek a 38 ( értsd: 39 ) éves nőnek az egóját. De egy dolgot elfelejtenek.

Ekkorra már rengeteg rigolya, előítélet és főleg múltbeli sérelem van ezekben az emberekben és a szelekció is ilyen. Tehát a válasz ha tetszik ha nem: nem sok esélyed van már normális "klasszikus" kapcsolatra.

Ún. situationship-re igen, meg szabadidőpartnerre, szexpartnerre igen de együttélős, klasszikus holtomiglan típusúra nagyon kevés.

Törődj bele.

38F

nov. 22. 07:53
 64/68 anonim ***** válasza:
16%

"Tehát a válasz ha tetszik ha nem: nem sok esélyed van már normális "klasszikus" kapcsolatra.

Ún. situationship-re igen, meg szabadidőpartnerre, szexpartnerre igen de együttélős, klasszikus holtomiglan típusúra nagyon kevés."

Van azért, csak milyenre... Ingyen cseléd és fix ürítőtartály lehet egy számára (kívül-belül) legjobb esetben semleges, de valószínűbb, hogy kicsit vagy nagyon taszító f.szinál.

nov. 22. 08:00
 65/68 anonim ***** válasza:
0%
64-es én is ezt mondom, de kizárt hogy a hölgyikénél egy ilyen pasi kellene...
nov. 22. 08:04
 66/68 anonim ***** válasza:
5%
65-ös de sajnos aki normálisan áll az ilyen hölgyekhez, az általában azonnal friendzone-ba kerül, nincs esélye kapcsolatra.
nov. 22. 10:23
 67/68 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem van még azért esélyed kérdező, csak azt se feledjük hogy 30 fölött rohamosan záródnak az ember lehetőségei, és hatalmas szerencse is kell manapság már fiatalon is egy normális kapcsolathoz, annyira elmennek az emberek egymás mellett. Meg kiszórják egymást a semmiért, mert a tökéletes csak és kizárólag az elfogadható. Szóval ezt is bele kell kalkulálni. Jó eséllyel ha párod lesz, akkor vagy olyan ember aki már elvált, vagy olyan ember aki nem akkora főnyeremény, hiszen akkor már rég boldog, családos ember lenne. De mivel te is 38 évesen vagy egyedülálló, így nyilván őket se fogod (vagy legalábbis nem kellene) lenézned, hiszen ugyanott vagytok jelenleg. De végül is ha reálisan áll hozzá az ember és aszerint keresgél, még a 2nd hand műszaki lerakatban/bizományi boltban/turiban/bolhapiacon/jófogáson is találhat jó dolgokat, a sok kacat között.

Egyébként erről az oldalról meg csak annyit, hogy nagyon sok felpontozott és szánalmas kommentet láttam hogy 30 évesen a férfi már valami rozoga, vén, öreg papó, így szó szerint. Közben ugyanezek a nők biztatják a 38 éves nőket hogy még előttük a világ, tengernyi lehetőségek :D Szóval azért remélhetőleg becsapni se fogod hagyni magad, maradj reális, és ne higgy a hülyéknek sose!

nov. 22. 10:33
 68/68 anonim ***** válasza:
34%
67-es látja jól, ennek a 40-hez közeli menupauzás nőnek már lejárt a szavatossága, ha úgy tetszik lefőtt neki a kávé. Mondom egy aputestű 50-es boldogan "járna" vele mint valami tinédzser de neki kockahasú 190 magas topvállalkozó kell 40-45 közötti. Nem fog sikerülni.
nov. 22. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!