Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha 38 éves férfiként pofonvágna egy 16 éves lány?
Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 08:53
1/22 anonim válasza:
El kellene gondolkodnod,hogy vajon miért tehette.Szeritem nem
ùgy közeledtél,ahogy illendő lenne.
2/22 anonim válasza:
Már mint jön a semmiből és lekever egyet?? Ez úgy nem valószínű, hacsak nincs róla papírja.
Az valószínűbb, előbb én sértettem meg, olyat tettem, mondtam, ami ezt váltotta ki belőle. Akkor tudomásul venném, hogy én voltam hüllllllllllye.
3/22 anonim válasza:
Megkérdezném hogy ezt mégis hogy gondolta? Nem tudom az okát, de nem szép dolog az biztos. Hagynám a fenébe.
4/22 anonim válasza:
Nem egyszerű dolog a gyereknevelés, főleg kamasz korban.
5/22 anonim válasza:
Csodálkoznék, elég jók a reflexeim, és magas is vagyok, de leginkább az döbbentene meg, hogy hova a faxomba tűnt 3 év. :)
6/22 anonim válasza:
Nem kell cukros bácsit játszani.
7/22 anonim válasza:
Felraknám a szekrény tetejére.
8/22 anonim válasza:
Keresnék egy korban és szellemileg hozzám közelálló társat. Esetleg a (nevelt)lányod vágott pofon?
9/22 anonim válasza:
"Felraknám a szekrény tetejére" ezen szakadok :D
Én 21 vagyok de egyértelmű, hogy nem vágna pofán senki ha nem adok rá okot. Ha meg 38 évesen egy 16 éves lánnyal akarsz kikezdeni az apjának kéne inkább pofon vágni tiszta erőből, gyűrűvel :)
10/22 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen helyzetbe kerüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!