Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzek semmit. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek semmit. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 2 és fél éve vagyunk együtt. Nekem ez az első párkapcsolatom, neki volt pár lány már az életében előttem. Mindig is dúlt a love közöttünk, az ő részéről meg most is. Ki is mutatja, valamint érezteti velem, hogy még mindig nagyon szeret. Nagyon komolyan gondolja velem a dolgokat, velem tervezi a jövőjét. Én is el tudom képzelni vele a hátra levő életemet, de közben az utóbbi pár hétben valami megváltozott bennem érzelmileg. Nem érzem azt mint korábban, nem tudom, hogy szeretem-e mar annyira, vagy sem. Kezdek kicsit elhidegülni tőle. Meg vagyok ijedve az egész kapcsolattól már, hiszen nekem rajta kívűl még soha nem volt senkim. Minden téren ő az első. Néha már vágyok egy kis valtozásra, hogy milyen lehet mással egy párkapcsolat. Sokszor gondolkozom már a szakításon, de közben meg ha bele gondolok, hogy milyen lenne, ha tudnám, hogy egy másik lánnyal van. Bizony nagyon fájna, és fáj is ez a buta gondolat. Közben azt is érzem, hogy nem akarom elveszíteni, mert nagyon fontos nekem. Azt mondta, ha vége lesz, nem akar a barátom lenni, mert annyira szeret, hogy nem bírná ki. Most akkor szerintetek szeretem még? Vagy mi történhet most velem? Egyszerűen nem érzek semmit. Se szeretetet, se “gyűlöletet”. Semleges érzelmeim vannak iránta.

Hálás vagyok érte, ha ezt végig olvastad, és tudsz is segíteni!

Én 19/L, ő 21/F

2019. febr. 3. 19:35
 1/6 anonim válasza:
Lehet hogy csak vágysz egy kis változásra, mert nagyon egyhangú a számodra
2019. febr. 3. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen tipikus tinikapcsolat elso haldoklasi fazisa. Velem is megesett pont ugyanilyen eletkorban, 2 es fel ev kapcsolat utan. Egyedül azt sajnalom, hogy tul sokaig ragaszkodtam hozza, ezzel is vesztegetve az idomet. Szerencsere aztan veget vetettem a dolognak, es utana nem sokkal megismertem a leendo ferjemet, akivel sok-sok ev utan sem ereztem ilyet soha.
2019. febr. 3. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon fiatalok vagytok, ne szaladj fejben sem előre. Élvezzétek egymást, a kapcsolatokat, a közösen töltött időt. Figyeljetek egymásra, ki mit szeret, próbáljátok ki közösen új dolgokat.

Az élet eldönti majd, valóban közös e a jövőtök. Addig is élvezzétek egymás társaságát szerintem.

N

2019. febr. 3. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezen szinte mindenki átesik az első komoly kapcsolatánál. Velem is volt ilyen és érdekes hogy 2 év után kb nekem is. Akkor még nekeü is fájt a tudat hogy mással legyen és nem akartam elhagyni de eljött az az idő hogy már az sem érdekelt hogy csalt. 4 év után sikerült elhagynom. Majd lehet nálad is eljön az hogy készen állsz a szakításra.
2019. febr. 3. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
" utóbbi pár hétben valami megváltozott bennem érzelmileg. Nem érzem azt mint korábban, nem tudom, hogy szeretem-e mar annyira, vagy sem. Kezdek kicsit elhidegülni tőle." Kicsit pontosabban: mi is változott?
2019. febr. 3. 23:03
 6/6 twoface válasza:

Kb ugyan ebben a cipőben voltam, csak itt én a srác voltam, én voltam neki első minden téren, szerettem is nagyon, és nem is féltem kimutatni, olyan 2-3 évig ment úgy ahogy minden rendben, aztán végül szakított, mert nem úgy érzett már.

Nagyon rossz volt, de kb azóta nekem is csak jobb lett minden téren, van új párom, akit sosem gondoltam volna, de jobban szeretem mint a volt exemet, pedig vele is jó volt.. Ha ezt érzed akkor már csak egymás idejét húzod, a szakítás sz@r, de előttetek az élet.

2019. febr. 5. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!