Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eddigi legszebb barátnőm van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddigi legszebb barátnőm van most, de belülről semmit sem érzek. Mi van velem? 23F

Figyelt kérdés
6 hónapja véget ért komoly kapcsolatom a "nagy szerelem" 20 éves átlag kinézettel de tündéri érett belsővel. Ő szakított velem, és bennem azóta meghalt valami. Hittem az első igaz szerelemben. Azután kezdődött a züllött kihasználós egy éjszakás kalandos korszakom. Most jelenleg 16 éves Barátnőm van olyan természeti adottságokkal 100/100 kinézettel (edzőterembe eljárós, szuper fenekű stb. stb.) hogy az elején meg sem mertem szólítani. Meghódítottam, bejött, együtt vagyunk. De a testi vonzalmon kívül semmit sem érzek, ha elmenne akkor nem is érdekelne. Vannak emberek akik a fél karjukat odaadnák ezért a lányért és miért nem tudom értékelni?
2017. dec. 26. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Mert gyerek, úristen, mit akarsz 23 évesen egy 16éves kislánytól?
2017. dec. 26. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Mekkora problémák.
2017. dec. 26. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Mert még nem tetted túl magad a "traumán".

Kb elvesztetted a hited, te írtad, hittél az első igaz szerelemben, de most megtörtél kicsit. Lehet, hogy az exeden konkrétan túl vagy, de attól még a seb, amit okozott, azaz hogy az első nagy szerelem nem tart örökké még tart, nem tetted túl magad azon, hogy vége van.

Kell még egy kis idő, hogy ne csak az exeden, hanem magán a helyzeten is túltedd magad.

2017. dec. 26. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert megtanultad az élet egyik nagy leckéjét: nem minden a külső, a belső is fontos.

Nem csoda hogy egy nálad 7 évvel fiatalabb gyereklánnyal nehéz azonosulnod, lehet inkább külső miatt is választottad, és még beszélgetni se tudtok. Bizony, emiatt kell a belsőre is figyelni...

De hallod, nem szép dolog hogy még nem vagy túl a traumán és máris összejössz megint valakivel. Most lehet ennek a kislánynak a "nagy, első" szerelmét teszed tönkre a nemtörődömségeddel.

Egyébként meg az első nagy szerelem a legritkább esetben maradandó, ez normális dolog, emiatt ne búslakodj ennyit...

29/N

2017. dec. 26. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak, de ez lényegtelen. Nem való korban hozzád, ne tedd tönkre a lelkében ugyanazt, amit benned a volt barátnőd.

Hagyd el. Rakd rendbe magad lelkileg és csak azután kezdj kapcsolatba.

2017. dec. 26. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Micsoda mocskos sz@rházi pedó vagy...a lány apja helyében...na mindegy...
2017. dec. 26. 23:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb "100/100" nő az ilyen,hiszen minek erőltesse meg magát belül,ha csak a kinézetével annak adja el magát,akinek akarja. Legalább látod,hogy a kinézet nem minden,de legalább az egódat fényezi.

Viszont ha majd az én 16 éves lányom állna össze egy 23 éves kanegérrel,egyrészt a lányomról leszedném a keresztvizet,hogy mit akar egy ilyen embertől,meg a csávót is kiherélném,de érzéstelenítés nélkül. Nagyon meg kéne győznie ahhoz,hogy elhiggyem,nem csak kihasználni akar egy naiv lányt,vagy rosszabb,agyon verni,ha elborul az agya.

2017. dec. 27. 03:29
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Esetleg nem kéne összejönni egy gyerekkel. A tini párkapcsolatok kategória meg amúgy lejjeb van.
2017. dec. 27. 04:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Beszélgetés az tényleg alig van nem tudok olyan jól elcsevegni. Nem kis szűz tinilányt képzeljetek el akit a vasárnapimise után elkérek a szülőktől és megrontok... Modellkedni szokott akinek volt már egy kapcsolata. Amikor találkoztunk 20 évesnek símán kinéztem.
2017. dec. 27. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2022. okt. 31. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!