Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
Nem gond ha a másiknak van gyereke. Alapból nagyon szeretem a kicsik társaságát, de nálam sose jelentkeztek az anyai ösztönök. Nálam abszolut nem kizáró ok. :)
Ahogy írta valaki korábban, igen... Az biztos sok férfinak problémás hogy én nem akarok gyereket. Talán ezt is bele kellett volna írnom a fejszövegembe.
9-es vagyok, a gyerekes apukák többségében már nem akarnak gyereket új párjuktól, így nem gond, ha a nő nem akar, v már van neki.
Azon férfiaknál lehet ez gond, akiknek nincs gyerek és szeretne, v van gyerek, de távol vannak, nincs kapcsolat és szeretne.
Tehát így is szűkül a kör, de még mindig jók az esélyek.
Hogy ne lenne esélyed. Én mondjuk még örülnék gyereknek, szóval emiatt nem lennénk egymáshoz valók, de egyébként semmi kifogásom nem lenne az ellen, hogy egy nő 38 éves, szerintem teljesen jó. Általában nem az életkor a probléma ismerkedésnél, hanem az hogy az ember nem találja meg azt, aki hozzá való lenne. Nem könnyű a párkeresés, az tény, de ha még kedves, csinos is vagy, akkor szerintem nem lesz gond.
F41
Érdemes vagy e valamire.
Ugyan... Tényleg nem vagy bunkó. :D :D
38 évesen van lehetőséged párkapcsolatra, de nem a 30-as, és nem is a 40-es korosztályban.
A pasik akik pályázni fognak rád elhízottak, dohányosok, iszákosak, 110-140 kiló közöttiek és alacsonyak, kopaszok lesznek, 49-69 közöttiek.
Sok sikert!
Akkor inkább maradok egyedül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!