Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
Mennyire vagy elhízva?
Miért nem akarsz gyereket? Egy még símán beéeférne.
Itt akkot amiatt lesz nehezebb, mert nem akarsz gyereket.
Én úgy tudnék gyereket nem akaró nővel komoly kapcsolatot elképzelni, hogy behoznék a kapcsolatba egy másik nőt akitől pedig gyerekem lenne.
Igen, sok olyan elvált apuka van, aki hozzád hasonló társat, párt keres, feltéve, ha neked nem gond, ha a kiszemeltnek már van gyereke.
Mivel én is ebben a cipőben járok férfiként, azt tapasztaltam, h már más preferenciák szímítanak, mint a hagyomásnyos párválasztási (20-on éves időszakban) így 40 közelében v azt elhagyva. És egyben jóval nehezebbé is válik mert munkahely, otthoni teendők, gyerekek miatt szűk a lehetőség ismerkedni és jóval óvatosabb is mindenki.
tehát arra kell számítanod, h bőven van esély, de a lehetőség kevesebb és hosszabb idő is eltelhet, míg találasz vkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!