Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves nőként még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Tudom... Hülyeség ezt idegenektől megkérdezni, de már kellőképp el vagyok keseredve. Volt egy hosszú kapcsolatom ahol a párom csak hitegetett. Esküvővel, mindenheppi-vel. Kiderült hogy hazudott és megcsalt. Azóta eltelt 1 év. Mostanság érzem azt hogy készen állok az ismerkedésre. Gyereket nyilván már nem akarok. Rendszeresen sportolok, csinosan öltözök, járok pszichológushoz is. Szerintetek van még esélyem egy őszinte, szereteten alapuló kapcsolatra?

ma 08:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Időszakosan igen.
ma 08:42
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne lenne...
ma 08:47
 3/25 anonim ***** válasza:
4%

Mennyire vagy elhízva?

Miért nem akarsz gyereket? Egy még símán beéeférne.

ma 08:50
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Van esélyed! Én ennyi idősen gondolkodok kilépni a házasságból. Egyszer se jutott eszembe, hogy nem találok férfit.
ma 08:53
 5/25 anonim ***** válasza:
39%
Jelentkezz nálam:)
ma 08:59
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, siman ! Anyum 46 evesen talalt part maganak :)
ma 09:00
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhízva. :D sose voltam. Nem az az alkat vagyok. 170 cm és 51 kg vagyok. Gyereket meg sose akartam.
ma 09:01
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Itt akkot amiatt lesz nehezebb, mert nem akarsz gyereket.

Én úgy tudnék gyereket nem akaró nővel komoly kapcsolatot elképzelni, hogy behoznék a kapcsolatba egy másik nőt akitől pedig gyerekem lenne.

ma 09:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok olyan elvált apuka van, aki hozzád hasonló társat, párt keres, feltéve, ha neked nem gond, ha a kiszemeltnek már van gyereke.

Mivel én is ebben a cipőben járok férfiként, azt tapasztaltam, h már más preferenciák szímítanak, mint a hagyomásnyos párválasztási (20-on éves időszakban) így 40 közelében v azt elhagyva. És egyben jóval nehezebbé is válik mert munkahely, otthoni teendők, gyerekek miatt szűk a lehetőség ismerkedni és jóval óvatosabb is mindenki.

tehát arra kell számítanod, h bőven van esély, de a lehetőség kevesebb és hosszabb idő is eltelhet, míg találasz vkit.

ma 09:03
 10/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem inkább az a megfelelő kérdés, hogy MILYEN párkapcsolatra, illetve férfira... Jóból kevés van, és ~99% már/még foglalt.
ma 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!