Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfi vagyok. Szűz, és nem volt még barátnőm. Mennyire ciki ez? Adjam fel a reményt?
Én is kb. ennyi idős vagyok, sajnos ugyanebben a helyzetben. Hát nekem nem ebből ered a bátortalanságom, hanem én alapból ilyen voltam mindig is, és nemcsak nőkkel kapcsolatban.
Én azokon csodálkozok marhára, akikről lehet olvasni, hogy hasonló korban lett először nővel kapcsolatuk, hogy vajon hogyan tudták feladni az addigi több évtizedes egyedüllétet. Ilyenkorra már ezt teljesen megszokja az ember szerintem, lehet is itt-ott olvasni, hogy ilyenkor már az ember nehezen adja oda a függetlenségét. Nincs az a nő szerintem, akivel én évekig együtt tudnék lakni egy lakásban. Bár ezt mondjuk nem 100%-osan állítom, de most így érzem.
Nyilván nem reklámozza az ember, akinek adódik lehetőség, de előbb-utóbb az ismerkedés eljut abba a fázisba, amikor szóba kerül a múlt, és én baromira nem szeretnék hazudni. De ettől nem kell tartanom, mert eleve nincs is kivel ismerkedni, csak a felvetett lehetőségre reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!