Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
30-as: 30-as pasi? Hol élsz te? Szerinted egy 30-39 év közötti férfi egy 38 évest akar? Miért is?
Ha a nő 30-34 lenne még azt mondanám hogy a harminc vége körülieknél latba rúg de 38 ( kvázi 40 ) évesen?
A 40-es évek a reális és annak sem az első fele.
Sokan itt úgy írogatnak mint a tinik hogy 0-2 év az egyedüli elfogadható korkülönbség holott nem. A természet is úgy alakította hogy a nők előbb érnek és minél idősebb a férfi/nő annál nagyobbra nyílik a korkülönbség olló. A másik hogy egy nőnél 40 körül már szinte 0% az első gyerek, férfiaknál ez inkább 45 év körül van, tehát ezért is az 5 év korkülönbség az szinte a 0-2-nek felel meg a tiniknél.
Szóval summa summárum egy 38 éves nőnek 50 körüli férfiak között kell keresgélni.
"30-as: 30-as pasi? Hol élsz te? Szerinted egy 30-39 év közötti férfi egy 38 évest akar? Miért is?"
Tegyük fel, hogy a nő a 3-as kategóriába tartozik, tehát szép. Írta magáról korábban, hogy nem kövér. Simán lehet, hogy mondjuk a munkahelyén a nő megtetszik egy 35 éves csávónak a külseje és a személyisége miatt, aki végül beleszeret.
35 éves csávóból nem fog olyat találni, aki tetszeni fog neki, illetve amelyik jól néz ki, annak meg nem kell a 38 éves.
Hiába néz ki jó amúgy, sajnos pár év és mamateste lesz jó eséllyel.
Normális férfi ezt teljesen elfogadja, de szerető, hűséges férfinek meg pont nála nincs esélye.
32-es: senki sem mondta hogy nem szép, de 38 év az 38 év. Egy 35 éves pasi számára egy 38 éves az mamatestű, mamakorú csaj, anyukás már. Vonzó, de nem ennek a korosztálynak, hanem az 50 körülieknek. Ezt el kell fogadni.
Egy 5-10 év korkülönbség 30-40 felett már a normális. Ha azt mondod 22 a srác 25 a csaj, az teljesen más, de ez 30 és pláne 40 felett teljesen megváltozik.
Huszonévesen nekem is bejöttek a pár évvel idősebbek, de ez fordult 30 felett.
Hát, nagyon tetszett nekem a '38 éves lepusztult csatakanca' kifejezés, de ez a max. pozitívum, ami az utolsó hozzászólásokról elmondható. :( A kérdező 38 éves, csinos, egészséges, nincs elhízva, nem akar gyereket, de nem zavarja, ha a férfinek van. Miért is csak a kövér, buta, lepusztult, alkoholista ötvenesek jöhetnek szóba nála?
És nem azt mondta, hogy egy 25 éves szépfiút keres, hanem 'őszinte, szereteten alapuló kapcsolatot'.
Nos, ezek után miért nem figyelhet be egy 38 éves krapek vagy egy friss negyvenes? Amikor 55 évesen ott hagytam a férjem, nekem is azt szajkózta mindenki, hogy macskás vénasszony leszek , nem hogy ültem volna a fenekemen a jó, anyagilag biztos házasságomban. Én akkor azt mondtam, hogy inkább a macskák, mint a meglévő házasságom, de azért majd teszek is érte, hogy ne maradjak egyedül. Elkezdtem társaságba járni, regeltem 2 társkeresőbe, nyitott szemmel jártam az utcán. És az elköltözésem után 2-3 héttel belebotlottam valakibe, akibe beleszerettem, szinte azonnal összeköltöztünk és élünk boldogan.Nem 40-es, nem a fiatal Leo, hanem egy értelmes, kulturált, figyelmes, vonzó, sármos, számomra egyszerűen vadító férfi, akit nem zavar, hogy vannak ráncaim, és már nem 40 cm-es a derekam. Ja, és aki csak 2 évvel idősebb nálam, ennek ellenére a tenyerén hordoz engem. És be kell vallanom, nem érzem tragédiának, hogy nem jövök képbe annál a sok ezer-tízezer férfinél, aki szerint öreg, ráncos, kövér vagyok vagy azoknál, akik szerint nekem már csak egy 80-as pelenkás jöhet szóba- bőven elég nekem az az egy FÉRFI, akivel oda meg vissza vagyunk egymásért.
Ilyen jövő a kérdező számára elképzelhetetlen? És miért?
Azért, mert ti itt frusztrált, esetleg egyedül élő, lepusztult, sörhasú, anyagilag nem igazán stabil fickók vagytok és úgy gondoljátok, hogy csak ilyen van a piacon?
Vagy mert otthon kövér, elhanyagolt , depis-hisztis feleség vár, aki mellett elnyomva érzitek magatokat és most itt a lehetőség, hogy belerúgjatok valakibe és kiereszthessétek a gőzt?
Vagy azért, mert az IQ-tok/EQ-tok a béka feneke alatt és nektek valóban csak a 'lepuszult csatakanca' jut, jogosan?
Mondjátok, miért kell itt bunkózni és az élettől is elvenni a kedvét a kérdezőnek? Jobb nektek ilyenkor? Mert hogy nem ez a valóság, amit ti itt összehordtok, az tuti...
Jól meghülyült a világ, ha ez az általános. Számomra egy 4x, sőt 5x-es nő is ugyanolyan vonzó, mint egy 3x-es, ha ad magára. A gyerekvállalással kapcsolatos kérdés a kardinális, a kinézetükkel sosem volt problémám. Aki nem jött be kinézetre, annak más problémái voltak, nem a kor volt a baj, elhagyni bármikor el tudja magát mindenki. Aki ezt nem teszi, az simán vonzó nő tud lenni nagyon sokáig. 3x évesen, ne vicceljetek már, hogy vége a nőknek, hagyjuk már.
F41
37. Többször olvastam már a hozzászólásaidat. Te egy nagyon értelmes, belevaló nő vagy!
Már én is erre keszültem, hogy beolvasok a kedves úriembereknek de nem sok értelme van felhúzni magunkat rajtuk.
Kedves kérdező az én baratnőm 38evesen ment ferjhez. Már korábban írtam. Ne foglalkozz semmivel. Hallgass Grízestésztára és minden rendben lesz.
#37: Köszi, viszont! :). Néha elszakad a cérna, aztán kiírom magamból a véleményem, mert már nem tudom olvasni a sok földtől elszakadt kommentet.
(36 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!