Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
Senki se mondta hogy ne lenne értékes nő vagy vonzó egy 38 éves. Csak megmondtuk hogy a kereslet rá merrefele található.
Ha Chad típusú 30-as, kora 40-es bika kell neki, azoknak nem a 38 évesek tetszenek, nagyon max, nagyon max a 32, de már az is kancásodik.
#41: Írta a kérdező, hogy 'chad típusú 30-as, kora 40-es bika kell neki'? Ezt írta:'Szerintetek van még esélyem egy őszinte, szereteten alapuló kapcsolatra?'
Viszont a nevében is kiegészíteném az elvárás listáját: olyan férfit keres, kortól függetlenül, aki nem definiálja a nőket - szintén kortól függetlenül- 'kanca'-ként.
Kanca a te kedves feleséged/barátnőd, de nem azért, mert elmúlt már 30 vagy mert nem szilfid termet, hanem mert elvisel maga mellett egy ilyen bunkót, mint amilyen te vagy. És ugyan a ló okos állat( a kanca és a mén egyaránt) de azért olyan emberrel együtt élni, aki így fogalmaz- nos, sajnálatra méltó állapot, és látszik, hogy neked is és a veled élőnek is istállóban a helye.
Természetesen a fentiek alól kivétel a nő akkor, ha otthon te vagy a papucsos cuncimókus, és csak itt van ekkora pofád. ( Ezt most csak azért fogalmaztam így, hogy megmutassam: én is le tudok ám menni bunkóba, még ha nehezemre esik is.)
Akkor tisztázzunk pár dolgot kedves férfi válaszolók:
Szerencsés adottságaim vannak. Nem vagyok 'lepusztult' csatakanca. Nem vágyok 20-30 éves fiúcskákra, pedig lett volna jelentkező. Pszichológushoz is azért járok hogy fejlesszem az önismeretemet. Nem várom el hogy eltartsanak, nem érdekel a pénz, és pláne nem akarok valaki anyukája lenni. Egyszerűen csak szeretnék egy őszinte, normális értékrendekkel rendelkező korom beli férfit. Feltettem itt egy kérdést, mert kíváncsi voltam mások véleményére is.
#Grízestészta válaszait én is követem. :) Nagyon szimpatikusan ír és objektíven. Több ilyen ember kéne erre az oldalra.
Nyugodtan élhetsz álomvilágban, legfeljebb gyorsabban mennek az évek egyedül. Nyilvánvalóan találhatnál, de jellemzően az ilyen nőnek olyan magasan van a képzelebeli léc, hogy azt a szóba jöhető jelöltek nem tudják megugrani, hiába szeretnének ők tiszta szívből, esélyük sincs.
Persze vannak kivételek, mint ahogy Grizestésztának is.
Az magas léc lenne ha mondjuk őszinte lenne? :D jó tudni.
Ne értsen félre senki, tisztában vagyok a korommal. Nem írtam hogy adonisz alkatú, gazdag, jóképű pasik jöhetnek csak szóba. Az exem egy pocakos, szemüveges, 'kocka- volt, mégis lehúztam mellette 8 évet. Vannak külső adottságok amiket preferálok (kinek nincs?) de ez nem azt jelenti hogy el vannak szállva az elvárásaim. Értem amit írtok, el is fogadom. Valaki így, valaki úgy látja. Pont erre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!