Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Tudom... Hülyeség ezt idegenektől megkérdezni, de már kellőképp el vagyok keseredve. Volt egy hosszú kapcsolatom ahol a párom csak hitegetett. Esküvővel, mindenheppi-vel. Kiderült hogy hazudott és megcsalt. Azóta eltelt 1 év. Mostanság érzem azt hogy készen állok az ismerkedésre. Gyereket nyilván már nem akarok. Rendszeresen sportolok, csinosan öltözök, járok pszichológushoz is. Szerintetek van még esélyem egy őszinte, szereteten alapuló kapcsolatra?ma 08:40
21/33 anonim válasza:
Fiatal vagy még, minden esélyed megvan egy kapcsolatra, hajrá!
22/33 anonim válasza:
Én 38 pasi vagyok, velen nő csinalta ugyanezt, jelenleg én is keresek, miért ne lehetne, azért a 38 még nem a trottyos öregember szint... és a gyereket se értem, miért nem akarsz... még simán belefér.
23/33 anonim válasza:
Pasik is rengetegen járnak pszichológushoz. Keress köztük.
24/33 Grizesteszta válasza:
Persze, hogy van eselyed, es nem is csak a "futottsk meg" kategoriaban. Ismerkedj eloben, regelj tarskeresobe es vslogass batran. En 55 evesen vsltam es nsgyon boldog vagyok egy uj kapcsolatban. Ja, fontos: ne hallgass az irigy baratnoidre, csak az osztoneidre!
25/33 anonim válasza:
Természetesen, ez tényleg nem korhoz kötött. Ne akard görcsösen, de azért tehetsz érte, hogy hamarabb sikerüljön egy kapcsolatot találni. Különben nekem ismerősi körömben azért nem 1-2 olyan pasi van aki 30+ és nem akar gyereket. Láttam neked nem akadály, ha valakinek van csak úgy egy észrevételként írom
26/33 anonim válasza:
38 éves lepusztult csatakanca az 50-es korosztálynak kell. A 30-as, 40-es pasik max 35-ig ismerkednek. Jóindulattal!
27/33 anonim válasza:
Jól látod.
Sok 40 körüli nő ezt képtelen megérteni. 30 évesen még mindenkinek kellettek, de 38 évesen más a helyzet. Megváltozott.
28/33 anonim válasza:
Nem valószínű, hisz akik tetszenek neked, azok fiatal, 20-25 éveseket keresnek és találnak is bőven.
29/33 anonim válasza:
27-es én is ezt magyarázom, 35 után de főleg 40 körül már semmi lányos nincs bennük, lejárt a szavatosságuk. Tehát elvált apukák játszanak egyedül.
30/33 anonim válasza:
Kérdező, attól függ, hogy néz ki az arcod.
1-es kategória: csúnya nő
2-es kategória: "hát, végülis nem ronda" nő
3-as kategória: szép nő
Ha az első 2 kategória egyikébe tartozol, ne nagyon számíts arra, hogy kb. 55 év alatti pasi össze akar majd jönni veled.
Ha a 3-as kategóriába tartozol, simán lehet 30-as vagy 40-es éveiben járó pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!