Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nőként még lehet esélyem párkapcsolatra?
#49: Ne adj a szamba olyat, amit nem mondtam! En szt allitom, hogy:1) az elethez szerencse kell, de segitesz a szerencsenek, ha normslis vagy, vidam, nyitott, tudod mit ersz, mit tudsz adni es mit varsz el. 2) Nem alanyi jog a jo parkapcsolat, tenni kel erte. 3) Nem te vagy a kiralyfi/kiralykisasszony, nem rad vagyik mibdenku, lejjebb engedheted az orrod ! 4) Amig varod, hogy osszefuss a nagy o-vel, alddig is dolgozz magadon! Ha jobb vagy, nagyobb a meritesi lehetoseg! 5) Mozdulj ki a komfortzonadbol! Ami pedig a szingli pasit illeti: nem volt szingli, de egy het utan tudta:szerelmes o is, tehat vagy valik vsgy marad a megszokott posvanyban nelkulem. Valt, tisztessegesen, korrekten.
Es meg egy: a ferfi felhozatsl semmivel sem rosszabb, mint a noi. Mert nem massza vsn, hsnem egyedek,eguik tetszik nekem, a masik nem, de te pont forditva erzed. Ezert van eselye mindenkunek, csak nyitni kell ill szukseg eseten segitseget kerni szskembertol.( orvos, edzo, fodradz, sminkes, stilustan., komm.szskember, pszich.)
Semmi baj a békési kis falvakkal.
Csak ugye volt aki azzal magyarázta a dolgokat, hogy Budán lakik.
Azért ironizáltam ezen, hogy rávilágítsak, nem lakhat mindenki Budán.
Nagyon meg vagyok lepődve a válaszok arányán, a legtöbb hasonló kérdésnél nagyobb arányban pozitív, bátorító véleményeket lehet olvasni.
Abszolút tudsz rendes párkapcsolatot találni 38 évesen vagy idősebben is, és nem csak abból a szűk keresztmetszetből lehet válogatni, mint amit itt páran felvázoltak.
Több igényes, csinos nőt is ismerek akik kb. veled egykorúak voltak amikor egyedülállóvá váltak, és saját korosztályukban ismerkedtek sikeresen, úgy, hogy nem adták annál lejjebb mint amit szerettek volna, illetve van olyan is akinek fiatalabb párja van több éve.
Én sok sikert kívánok neked!
Köszönöm a bíztató szavakat. :)
Grizesteszta akarata ellenére igazolta a "bunkók" meglátásait. A jó választásnak minősülő férfija házas volt megismerkedésükkör. Mit állítottam/állítottunk? Ezt. Hogy a jók ~99%-a foglalt egy bizonyos kor fölött (nyilván nem 22 évesen...). Ő történetesen elvált, nem ez a jellemző, főleg nem "önszántukból" (inkább a feleség rakja ki őket, de akkor már meg is kérdőjeleződik, mennyire jó választás az adott férfi valójában). Az sem jellemző, hogy válás után rögtön egy újabb komoly kapcsolatra alkalmas állapotban vannak. Az sem mindenkinek jöhet szóba egy stabil, kialakult élettel, hogy 300 km-re költözik.
Szerencsés kivételek tehát vannak, de még mindig nem ez az átlag.
Én is tudok említeni ismeretségi körből egy a minap újraházasodott anyámmal egykorú (erősen 50+) nőt. Írhatnám, hogy összejött, öröm-boldogság, a férfi még fiatalabb is majd' 10 évvel. Biztos jó ember, rendes, kedves meg minden, csak hát tény, hogy elég kövér (ránézésre is 100+ kg)... Kinek mi, az én mércém szerint ez már nem jó választás.
Másik tipikus példa, amikor egyedülálló anyák büszkélkednek azzal, hogy nekik sikerült. Aha... +1 nagyra nőtt gyereket hazavinni, akire főzhetnek, takaríthatnak utána/helyette stb., de amúgy hibátlan... Bennük fel sem merül, hogy problémás, illetve meg sem kottyan már nekik, hogy a gyerekeiken kívül a pasiról is gondoskodni kell, más nő viszont azonnal rávágná, hogy nem, az ilyen sem jó választás.
Ilyenekből persze, hogy akad nagyobb számban elérhető "a piacon"...
Szerintem 30 felett, de 35 felett már egyértelműen nehezített pálya, pláne komoly kapcsolatra.
Ugyanis lehet azt mondani hogy te mint 38 éves nő nem akarsz családot de akkor milyen típusú férfinak kellenél?
Lelkileg egészséges férfi ( akinek még nincs családja ) az nem 38-40 éves nőt keres erre hanem 28-32 évest ( max ).
Aki marad az az elvált férfi de ott a lelki egészség és a családi kötődés ( gyerekek és volt feleség ) nagyon erős lesz, és nyilván 5-15 évvel idősebb lesz nálad de lehet 20 évvel.
Nem 38 évesen kellene ráeszmélni hogy te most komolyat akarsz.
Ilyenkor el kell fogadni hogy szexrabszolga lehetsz. Max!
A negatív hozzászólásokkal ne foglalkozz.
38 éves vagy, 170 centisen 51 kilóval ??
Hát ne hülyéskedj.
Látatlanba mondom, hogy gyönyörű vagy.
Én simán bevállalnám a paraméteteid alapján a "Házasság első látàsra" műsort.
Semmiképp ne add fel.
A 38, még nem kor.
Ne akard görcsösen és tuti, hogy bele akadsz valakibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!