Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért futamodnak meg a férfiak az ismerkedés során, ha
megtudják a végzettségeimet?
Figyelt kérdés
Fontosnak tartottam a tanulást, hogy minél sokrétűbb tudásra tegyek szert, ha esetleg az A terv nem jönne be, akkor legyen B és C tervem is. Jogász, közgazdász és edző vagyok, legalábbis ezekről a területekről van diplomám. Emellett van még egy mérlegképes könyvelői, valamint egy ingatlanközvetítői végzettségem is. Ügyvédként dolgozom, de a többi területen összegyűjtött ismereteimet is tudom kamatoztatni. Azt tapasztalatom, hogy ismerkedés során, ha szóba kerül a végzettségem, akkor megijednek tőlem a férfiak, pedig nem vágok fel vele, csak tényszerűen közlöm, ha felmerül ez a kérdés. Nem várom el, hogy a jövendőbelimnek is ennyi papírja legyen, sőt, az sem zavar, ha csak érettségivel rendelkezik. 35+ korosztályról beszélek.
Én is azt gondolom, hogy valamiért szándékosság részedről az 50 végzettséged reklámozása. Miért kell ezeket ismerkedéskor részletezni, miért is nem elég az, hogy ügyvéd vagy??
nov. 18. 16:57
22/41 anonim válasza:
Nekem már az is sok hogy ügyvéd vagy, mármint hozzám képest. Van egy érettségim meg egy villanyszerelő szakmám, nincs túl sok önbizalmam. Az esélye amúgyis 0 hogy ilyen tanult nővel hozzon össze a sors. Teljesen más világ soha az életben nem futunk össze.
nov. 18. 17:02
23/41 anonim válasza:
Szerintem már maga ez a kérdés is csak egy női égó tuning volt a kérdező részéről.
nov. 18. 17:15
24/41 anonim válasza:
17: "a férfiakra is jellemző, hogy nem járnak náluk magasabb nővel: nem érzik magukat férfiasnak mellettük."
Minden barátom fiú volt mindig és soha nem vettem ezt észre, nem számít nekik, és utcán is sok férfit látok akár 1 fejjel magasabb nővel is.
nov. 18. 17:16
25/41 anonim válasza:
Hát nekem nem jön be ez a A,B & C terv. Ha ugyanúgy adtad elő nem csodálkozom, hogy leléptek. Eléggé kattantnak tűnik az előre tervezgetés mert annyira keresed az újabb és újabb célokat. Jó céltudatosnak lenni kétség nem fér hozzá, de A,B & C terv? Sok.
nov. 18. 17:19
26/41 anonim válasza:
Legalább vannak céljai. Sok céltalan pasi meg valóban nem fog veled így kezdeni...
nov. 18. 17:28
27/41 anonim válasza:
A férfiak nem tudják elviselni, ha egy nő okos és valamiben jobb, mint ők, ami szerintük férfias. Tapasztalat... Ha meg még tanultabb is?! :D Jajj. A férfiak -akár elismerik, akár nem- bizony konkurenciát látnak a nőkben, főleg a munka terén. Ezt felmérések is kimutatták. A legtöbb férfi szerint a nőnek még mindig az a dolga, hogy elvállaljon valami alulfizetett munkát amivel rá van szorulva a pasira, nevelje a kölköket, vigye a háztartást. Neki? Keresse a pénz a szutyok melójával, hazavágódjon és vakargassa a heréjét a tv előtt.
Tisztelet a kivételeknek!!!!!
nov. 18. 17:39
28/41 anonim válasza:
A célok mint írtam fontosak, de A,B&C terv ha netán nem jönne be az első, második túlzás lássuk be. Attól nem céltalan senki, hogy nincs diplomája, nem mindenki okos, hogy egyáltalán főiskolára kerüljön. Persze a Gyakorin csak az férfi és nő aki egyetemet végzett meg mellette milliomos, de a valóságban ez szerencsére másképp működik #26. :)
nov. 18. 17:40
29/41 anonim válasza:
28 nem neked írtam a valaszom amúgy. Lemaradt egy d...céljaiD.
Én nem álítottam, hogy a nem diplomások mind céltalanok.
De aki nem is diplomás és vannak céljai, tervei őket nem feltétlen zavarja, ha a nő tanultabb.
nov. 18. 17:49
30/41 anonim válasza:
De ezek nem célok 29 hanem saját magában nem bízik a kérdező és azért vannak A,B&C tervei. Önbizalomhiányos. Paranoiás. Egyáltalán nem meglepő, hogy dobják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!