Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan elvárás egy ismerkedés alatt, hogy minden reggel én írjak jó reggelt üzenetet?

Figyelt kérdés

Este beszélgetésnél én írtam utoljára, hogy szép álmokat, holnap majd beszélünk.

Reggel nem írtam, mert én írtam utoljára, meg egyébként is én kelek később, most délbe meg jött egy üzenet, hogy sajnálja, de elbuktam a teszten, mert írnom kellett volna neki reggel is, ezzel tesztelte a vonzalmam, további jó ismerkedést.

Nem is nagyon hiszem el :D nem olyan régen kezdtem el ismét ismerkedni, ez valami trend, vagy csak olyat fogtam ki, aki elvárja a férfitól, hogy lemenjen kutyába?

ma 12:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Csak ilyet fogtál ki. Elbuktál a teszten 😅, ez valami felvétel, vagy fizetett volna neked 🤣.

Örülj, hogy az elején kiderült, hogy lökött, nem pocsékoltál el több hónapot.

ma 12:47
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Én sem hiszem el ezt a kamut.
ma 12:47
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Tinik játszmáznak ezzel, hogy ki ír előbb. Sajnos sok ember megreked itt fejben. Nem feltétlen rád értem, lehet akivel beszélgetsz az ilyen. A normális az lenne, ha mindkét fél ugyanúgy keresné a másikat, és nem csinál belőle ego kérdést. Egyébként sajnos én hallottam már hasonló hercegnő trendeket, és kérdeztem is már rá ilyen esetben, és ezt válaszolta a nő hogy szerinte a férfinak kell írnia, és keresnie a nőt. És elvárta volna hogy én fussak utána, meg én írjak rá mindig, miközben másban meg az egyenlőségre hivatkozott. Pedig nem tini lányról van szó, hanem huszas éveiben járó nőről.

"most délbe meg jött egy üzenet, hogy sajnálja, de elbuktam a teszten, mert írnom kellett volna neki reggel is, ezzel tesztelte a vonzalmam, további jó ismerkedést."

Ne is sajnáld, játszmázós idióta az ilyen. Maradjon egyedül, vagy szenvedjen vele egy olyan, aki lemegy pincsibe is a p*nci ígéretéért. Akinek normális nő, társ kell, annak ez nyilván nem lesz megfelelő.

ma 12:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu, jobbat kamuznék ha hergelni akarnám a népet itt GYK-n :D
ma 12:50
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a kamuk mindig ennyik. Incel talking point.
ma 12:51
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha ezzel tesztelget, akkor jobban is jártál, hogy már most elbuktál nála. Később több bajod lett volna vele.
ma 13:03
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
De buták vagytok, hogy bekajáljátok.
ma 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm mindig ezt csinálja. Szerinte, ha ő ír előbb reggel a pasinak akkor megalázkodik. Kétlem, hogy egyedül gondolná ezt a hülyeséget. Ne foglalkozz velr keress olyat aki nem ilyen gyerekes.
ma 13:14
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Jót röhögtek rajtad egy társasággal a másik oldalon este egy kis pia mellett. Reggel a többiek hazamentek, úgy meg már másnaposan nem vagy szórakoztató.
ma 13:22
 10/15 anonim válasza:
Nekem a csaj ír reggel,meg este is.
ma 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!