Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek is komolyan van olyan hogy 40+ évesen elmegy kedvük ismerkedéstől mert úgy megcsúnyulnak férfiak?
Nem egyszerű, TISZTELET A KIVÉTELNEK, de a legtöbb szingli 40+os férfi, aki jól is néz ki:
-Vagy örök agglegény aki csak szédíti a nőket, és csak a szexre megy.
-Vagy elvált kisgyerekes apuka, aki minden hétvégen megy a kölökért, és nincs ideje.
-Vagy mamahoteles
Ritkábban van ilyen, mint férfiaknál.. egészséges személyiségű ember ugyanis a kortársai öregedését vonzónak találja. Nőknél több az ilyen:) Nyilván ott is lesz típusa, de pusztán a korral járó dolgok nem, hogy nem taszítják, de még vonzani is fogják(mint férfiaknál a kisebb pocak, petyhüdtebb bőr az áll alatt, kopaszodás), hisz magán is tapasztalja és korban magához illő társat keres.
Szóval nem kell aggódni az öregedés miatt, a kortársak testét, ha magaddal rendben vagy, vonzónak fogod találni.
"Akkor irjatok egy jó 35 éves férfinak, itt vagyok. Egész nap félmeztelenül hegesztettem a kocsit, izmos testemre pattogott a szikra, szóval izmos is vagyok meg barkácsolni is tudok."
A nők csak rinyálni tudnak, cselekedni nem. Ezért nincs senkijük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!