Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen szerencsétlen vagyok a társkeresésben?
"Az internetes társkeresőzést is kipróbáltam már, de nekem az online platform valahogy nem jött be."
Magyarul átlagos/átlag alatti vagy külsőre. Hát igen, az online ismerkedéshez rohadt jól kell kinézni, legalábbis a képeken.
Nem te vagy szerencsétlen, hanem ilyen világot élünk. Átlagos, szürke, hétköznapi emberként nem vesznek figyelembe. Senki nem fog rád felfigyelni, unalmas, érdektelen, sőt leginkább láthatatlan leszel. Vedd tudomásul, hogy manapság CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külsőségek számítanak, és itt nem feltétlen a te külső megjelenésedre gondolok csak, hanem a viselkedésre és életfprmára is.
Muszáj, hogy magmutogató, állandó szereplési kényszeres, nagypofájú, szófosógép legyél és az látszon rajtad, hogy mindent és mindenkit megkaphatsz ha akarsz és hogy te "mekkora király vagy". Legalábbis én ezt figyeltem meg. Ha nem vagy ilyen akkor meg nézzél ki irgalmatlanul jól, legyél magas, izmos, jóképű, sármos, jól öltözött, menő.
Nem könnyû senkinek. Próbálkozz fáradhatatlanul online és élôben is a szinteden (!) lévô nôknél.
Pont a minap panaszkodtam egy ultramaratonfutó ismerôsömnek, hogy nehéz a társkeresés. Azt mondta, a maratonoknál megtanult kitartás segített neki párt találni. Ezzel mondjuk engem is motivált, újrakezdem a társkeresést.
Tojni kell rá, és folytatni az ismerkedést. Olyan ez, mint a munkakeresés.
Addig csinálja az ember, amíg nem lesz munkája, mert dolgozni kell. Társ is kell, ezért folytatjuk!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az online társkeresés azért nem jött be, mert az a tapasztalatom, hogy ott is csak a lehúzásra megy az egész. Voltak sokan, akik bejelöltek, de mivel nem voltam előfizető, így nem tudtam senkinek sem írni. Szóval hagytam inkább.
Tovább próbálkozok élőben, hátha összejön egyszer a dolog! Sajnos ritkán találkozok olyan lánnyal, aki kívül-belül megfog, s olyankor is általában a helyzet nem úgy hozza, hogy módom lenne vele ismerkedni, vagy már foglalt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!