Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gimis fiúk ismerkedését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimis fiúk ismerkedését komolyan korlátozza, ha szegény családból jönnek?

Figyelt kérdés
Pl. még gimiben sem akarnak lányok vele járni mert csóró

szept. 4. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Szinten csoro vagy normalis lany nincs?
szept. 4. 09:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 Biztos van, de általában azok is a gazdag palikra utaznak!
szept. 4. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem gimiben még pont nem számít az anyagi helyzet. Legalábbis ha magamra gondolok, iskolás koromban annyira távolinak tűnt a saját lakás, családalapítás, önálló élet gobfolata, hogy abszolút nem foglalkoztam a fiúk egzisztenciájával. Ez inkább később válik tényezővé.
szept. 4. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Tiniknél még nem számít úgy a pénz. Legalábbis nyilván lakást, autót stb senki nem vár el.

Gyerekeknél az a fontos hogy menő- nagydumás legyen a sárc, magas és vékony. ennyi

szept. 4. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Én azt láttam tinikoromban, hogy ez számított. Nem is a csajnak, hanem a szülőnek. Nem szerették hogy szegény vagyok.
szept. 4. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

"Tiniknél még nem számít úgy a pénz."

Dehogyisnem! Ott kezdődik minden!

szept. 4. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként sem lehet csak sétálós randikat csinálni.

Néha jól jönne egy kocsi, ha már szobára nincs pénz, meg amúgy is.

szept. 4. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért megnehezíti a helyzetet, hogy még moziba sem tudod meghívni.

Kiskorúként nincs saját kereseted, annyi pénzed van, amit anyádéktól kapsz.

Maximum nyáron vállalhatsz valami munkát, amiből lesz egy kis zsebpénzed.

szept. 4. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
Persze hogy számít ha pl mindenkinek iPhoneja van, neked meg nincs már attól is kilógsz a sorból. A TikTok trendek is nagyban befolyásolják ezt, ennek hatására elkezdik nézni neked milyen cuccaid vannak stb. Nem is értem azt, aki azt írja nem számít. Vinni is kellene a csajt valamiből, valahová randira, pénz nélkül nem fog menni.
szept. 4. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Pedig magamból és a velem egykorúakból kiindulva gimiben még abszolút nem számított a pénz. Egy jóképű, jó szövegű srác akkor is talált magának barátnőt, ha egy turkálóban dolgozó egyedülálló anya nevelte kb a semmiből...

Később meg nyilván elkezdi érdekelni az embert, hogy miből fizet lakbért, hogyan jut saját ingatlanhoz, mik a kilátásai, és ehhez hogyan viszonyul egy partner.

szept. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!