Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan elvárás egy ismerkedés alatt, hogy minden reggel én írjak jó reggelt üzenetet?

Figyelt kérdés

Este beszélgetésnél én írtam utoljára, hogy szép álmokat, holnap majd beszélünk.

Reggel nem írtam, mert én írtam utoljára, meg egyébként is én kelek később, most délbe meg jött egy üzenet, hogy sajnálja, de elbuktam a teszten, mert írnom kellett volna neki reggel is, ezzel tesztelte a vonzalmam, további jó ismerkedést.

Nem is nagyon hiszem el :D nem olyan régen kezdtem el ismét ismerkedni, ez valami trend, vagy csak olyat fogtam ki, aki elvárja a férfitól, hogy lemenjen kutyába?

ma 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
ma 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jót nevettem ezen a "most ki következik" dolgon, ekkora hülyeséget :D
ma 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:

10.

Vagy csak a profil mögött álló lehúzós emberek, akiknek küldöd is a zsoldot, mert "épp le van égve" vagy "a határon megállították"

ma 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. Örülj neki, hogy hamar kiderült hogy kettyós. Nincs ilyen elvárása normális embernek, max jól esik ha jön a “jó reggelt” üzenet. Ha meg nem jön, akkor írom én, vagy majd beszélünk később a nap folyamán. Aki ebből problémát csinál az nagyon unatkozik, vagy baj van a toronyban, vagy mindkettő.
ma 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon nem. Eleve aki tesztelgetni akar au nem elég érett semmilyen kapcsolathoz.

De minek kéne minden reggel írni egyáltalán? Főleg ismerkedes alatt.

ma 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
De jó, hogy nem most vagyok fiatal. :)
ma 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is amondó vagyok, hogy tedd össze a két kezed, hogy ezek után nincs vele dolgod mert kicsinálna. 😏
ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!