Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi alapján lehet eldönteni, hogy csak szórakozik vagy komolyabb szándékai vannak a srácnak?
4x találkoztunk eddig,én úgy éreztem kölcsönös a szimpátia és a vonzalom, viszont nem tudok kiigazodni rajta,személyesen teljesen más mint online térben, van amikor azonnal visszaír, máskor viszont fél napokra eltünik. Komolyabb témákat még nem érintettünk,úgy értem nem került szóba milyen szándékaink vannak egymással, a következő találkozón tervezem szóbahozni, csak a legutóbbit betegség miatt lemondta, és azóta még nincs újabb lefixálva, kicsit izgulok is mi van ha nem is akar már találkozni, kicsit távolabb vagyunk egymástól így nehéz összehozni. Elképzelhető, hogy csak online ő nem szeret annyira kommunikálni? Egyébként említette is hogy nem telefonozik túl sokat, csak mégis aggódok, mert nagyon szimpatikus nekem és nem akarom elszúrni. Vagy csak túl gondolom?
A srác 34 éves én 28
Abban nincs fura, én sem szeretek online órahosszakat írkálni, de ha ő is meg te is kezdeményezel szerintem nincs para.
A legközelebbi talin mindeképp mondd el a te szándékaidat és ő is elfogja.
Elképzelhető, hogy valaki nem lóg 0-24 a neten. Én is jobb szeretem inkább élőben megosztani a velem történteket. Pont ma sajnáltam meg az egyik diákmelós srácot, akivel szakított a barátnője, mert meló közben nem tudott neki írni.
Én úgy gondolom, hogy nem kell folyton egymáson lógni ismerkedő időszakban sem.
34 évesen meg már nem éppen srácról beszélünk.
Amúgy azt is meg lehet beszélni, hogy telefonon beszéljetek.
Az csak idővel fog kiderülni, hogy mennyire gondolja komolyan. Ne kapkodd el az ismerkedést: beszélgessetek sokat, a komolyabb témák mindenképp legyenek szóba hozva, járjatok programokra, kérj tőle szívességeket:) Meglátod hogy mik a reakciói a szituációkban. Ha komolyan gondolja, akkor a szexre is fog tudni még várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!