Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen párkereső túrákról/utazásokról? Komolyan működik az ilyen vagy óriási csalódást rejthet magában?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen kívül vannak társkereső túracsoportok is szingliknek rendezett kirándulásokkal az egy kategóriával olcsóbb, de nem is ez a lényeg.

Nos, tegyük fel, hogy én 169 cm/53 kilóval és "nem éppen nagy" szerszámmal próbálok ilyen formában becsajozni a 35. életévet alulról súrolva úgy hogy évek óta semmi sikerem. Alapból ismerkedni sem tudok, semmi dumám és szülőkkel élek együtt valamint a fizum se elég hogy lakáshitelt vegyek fel.

Ha én csatlakozom egy ilyen programhoz akkor legnagyobb valószínűséggel hogyan fog eltelni az a pár nap és milyen sikereim lesznek vagy mit fogok megtapasztalni? Mert az utazási költségre bármikor simán lenne pénzem, de onnan hogyan tovább...?

Van valakinek ezekről konkrét tapasztalata?

jún. 9. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem tudsz ismerkedni, akkor mindegy. Más programon sem lenne több sikered és itt sem lesz több. El kell tudnod magad adni, persze nem úgy, hogy összekamuzol magadról mindent, hanem ugy, hogy érdekesnek tunj.
jún. 9. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Több lesz a férfi, manapság egy nő nem szorul rá ilyesmire esetleg ilyen 50+-os lerobbant nők lesznek. Fogadd el hogy ilyen sz.r világban élünk manapság mi férfiak ha elfogadod jobb lesz!
jún. 9. 16:08
 3/12 A kérdező kommentje:
#2: Oké, de annyi kan mit fog csinálni pár napon keresztül? Miközben mindenki a csajozás reményében fizetett be.
jún. 9. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a nemek arányára odafigyelnek.

Csodát ne várj, ha elmész, lehet, hogy pont nem lesz olyan, akivel szimpatikusak lesztek egymásnak. De ha többször mész, több esélyed van.

jún. 9. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

A vadvízin talán több férfi lesz, de alapjában a csoportos túrákra sokkal több nő jár, kb. 70-30%-os az arány.

Mivel ide mindenki lazulni megy, a hétköznapokat könnyebb is a természetben magunk mögött hagyni, nyitottabbak, barátságosabbak is az emberek, ráérnek beszélgetni a bandukolás közben, és rögtön adódik is beszédtéma, hogy ki merre járt, vagy hova készül, mi a kedvenc helye, stb.

Szóval csak hajrá és lazán!

jún. 9. 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem felesleges ilyen programokra pénzt kidobni, inkább fejleszd a kommunikáció keszséged és epits kapcsolatot.

Ha nőkkel zavarban vagy, kezd férfiakkal, legyenek ismerőseid, barátaid, akik mellett fel tudsz oldódni, programokra járni, megtanulni beszélgetni. 2-3 év alatt rengeteg fogsz tanulni és miután már működik a normális emberi interakció, ismerkedés és sokkal könnyebb lesz. Az is lehet egyik barátokkal szervezett közös programon ismersz meg valakit!

jún. 9. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csomó ingyenes túra is, a szingli csoportba meg figyelnek a nemek arányára és arra is, hogy valóban szingli legyen.
jún. 9. 16:25
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Belenéztem a linkbe. Mikezeka a fos képek?

Ilyenre biztos nem mennék el pláne még fizessek is érte.

Hallottam ilyenekről csak nem reklámozzák de kiderült a trükk hogy a nőknek ingyenes volt amúgy mert annyira nincsenek rákényszerülve hogy nem volt jelentkező csak pasik. Olyanról is tudok hogy nőknek fizettek csak hogy legyenek ott "konzumálni", a nyereség igy is megvolt a férfiakon. Nem sok párt tudsz mutatni akik igy jöttek össze, kamu az egész.

jún. 9. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Ha 35 évesen odáig jutottál a sikertelen ismerkedésed okát illetően, hogy mekkora a szerszámod mérete, akkor igazából tök mindegy hova és hogyan mész ismerkedni. Egészen addig sikertelen leszel, amíg önmagadat helyre nem teszed. Inkább önismereti tréningre költs, tanulj, fejlődj. A megfelelő partner mindenestül el fog fogadni, aki meg csak azt nézi hogy mekkora himbilimbid van, annak úgyis ezer kifogása lesz.

N

jún. 9. 17:13
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Én is ilyen csoportos túrán jöttem össze a mostani párommal. Úgyhogy én tudom javasolni. Viszont ugyanaz érvényes ide is mint minden más esetre. Ha nem lesz ott olyan aki szimpatikus, akkor max egy kalanddal leszel gazdagabb.

Amiért egyébként jók ezek az utazások, hogy elvárások nélkül tudsz ismerkedni. Nyugodtan adhatod önmagad, legrosszabb esetben úgysem fogsz velük találkozni, de ha meg összejössz valakivel, akkor már az első perctől láthatjátok egymás majdhogynem valódi személyiségét.

Arra viszont készülj, hogy akikkel itt találkozol, ők nagy valószínűséggel a hétköznapokban is aktív életet élnek(vagy szeretnének csak kell a kezdő löket).

Ezeket az utazásokat meg kell valamiből finanszírozni.

jún. 9. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!