Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen párkereső túrákról/utazásokról? Komolyan működik az ilyen vagy óriási csalódást rejthet magában?
Ezen kívül vannak társkereső túracsoportok is szingliknek rendezett kirándulásokkal az egy kategóriával olcsóbb, de nem is ez a lényeg.
Nos, tegyük fel, hogy én 169 cm/53 kilóval és "nem éppen nagy" szerszámmal próbálok ilyen formában becsajozni a 35. életévet alulról súrolva úgy hogy évek óta semmi sikerem. Alapból ismerkedni sem tudok, semmi dumám és szülőkkel élek együtt valamint a fizum se elég hogy lakáshitelt vegyek fel.
Ha én csatlakozom egy ilyen programhoz akkor legnagyobb valószínűséggel hogyan fog eltelni az a pár nap és milyen sikereim lesznek vagy mit fogok megtapasztalni? Mert az utazási költségre bármikor simán lenne pénzem, de onnan hogyan tovább...?
Van valakinek ezekről konkrét tapasztalata?
Attól, hog elmész egy ilyen túrára, nyilván közel sem biztos, hogy párral mész haza. De ugyanez érvényes bármi olyannal, ami ismerkedésre való. A Tinderen sem garancia a regisztráció a párkapcsolatra.
De ha alapvetően nyitott vagy és egyébként érdekel a program, akkor szerintem jó program lehet úgy is, havégül nem találasz párt.
Egyébként én speciel nagyon sokszor utaztam Békatutajjal, egy túrán jöttem össze a párommal is, aki azóta már a férjem:D De az nem kimondottan párkereső túra volt, csak így jött ki. De találkoztam a túrák alatt olyan párral is, akik párkereső túrán jöttek össze.
Még anno szingliként is utaztam velük, szerintem nagy élmény, ha az ember picit nyitott és szeret ismerkedni.
Egyébként a párkeresőkön figyelnek a nemek arányára és az életkorra is. Tehát mondjuk ha csak 50+-osok mennének, akkor szólnak, hogy ha akarsz, jöhetsz 35 évesen is, de ez a helyzet, tudjál róla.
Baromság. Ha ocsmány vagy teljesen mindegy mivel próbálkozol. Ahogy akkor is ha alapvetően láthatatlan vagy a nők számára (ehhez még különösebben rondának sem kell lenni).
Nem a helyszín, nem az idő és nem a csalekvés számít, csak az egyén, vagyis TE. Ha te nem vagy vonzó, érdekes a nők számára, akkor minden más körülmény lényegtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!