A férfiak ügyesebbek, humorossabbak, kreativabbak és emiatt is több pénzt tudnak keresni mint a nők?
Figyelt kérdés
ma 07:17
3/9 anonim válasza:
Ők tudnak üzletelni, cégeket alapitani, megszervezni gyártást, árubeszerzést,mülföldi kapcsolatokat is, és mindezt úgy, hogy ez az életük is. Nőkre egyáltalán nem jellemző hogy felkel és első gondolata lenne miket üthetne nyélbe.
4/9 anonim válasza:
A leponzozok mutathatnának csak 1 céget is amit nő alaoitott volna es nem egy műkörmös vállalkozás szint.
5/9 anonim válasza:
Igen, ezek a tulajdonságok jellemzőbbek a férfiakra. Emellett a férfiak képesek racionális döntéseket hozni, míg a nők érzelmi alapon döntenek, emiatt a férfiak jobb vezetők.
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Nő vagyok, céget vezetek, nem is kicsit, ahol a stáb nagy része férfi. Nyilván függ a cégcsoport kultúrájától is, hogy egy nőnek lehet szava, mert az előző munkahelyemen is vezető voltam, de inkább használtak egy tudósnak-problémamegoldónak, akinek kuss a neve, mint valódi döntéshozónak. Nem lehet általánosítani, vannak tohonya nők, tohonya férfiak, vannak elnyomó-mérgező cégek és vannak nyitott cégek. Mindenki találja meg a számítását a legjobb tudása szerint.
8/9 anonim válasza:
A nők kreatívabbak, a többi stimmel.
A férfiakban több a versenyszellem, míg a nők például ügyesebben kötnek kompromisszumot.
Mindig az adott helyzettől és az adott embertől függ, hogy mi lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!