Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak ügyesebbek, humoross...

A férfiak ügyesebbek, humorossabbak, kreativabbak és emiatt is több pénzt tudnak keresni mint a nők?

Figyelt kérdés
ma 07:17
 1/9 anonim válasza:
79%
Nagyon nem
ma 07:19
 2/9 anonim ***** válasza:

😂

Ezekért hol fizetnek? Gyárban?

ma 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Ők tudnak üzletelni, cégeket alapitani, megszervezni gyártást, árubeszerzést,mülföldi kapcsolatokat is, és mindezt úgy, hogy ez az életük is. Nőkre egyáltalán nem jellemző hogy felkel és első gondolata lenne miket üthetne nyélbe.
ma 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
A leponzozok mutathatnának csak 1 céget is amit nő alaoitott volna es nem egy műkörmös vállalkozás szint.
ma 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen, ezek a tulajdonságok jellemzőbbek a férfiakra. Emellett a férfiak képesek racionális döntéseket hozni, míg a nők érzelmi alapon döntenek, emiatt a férfiak jobb vezetők.
ma 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Nő vagyok, céget vezetek, nem is kicsit, ahol a stáb nagy része férfi. Nyilván függ a cégcsoport kultúrájától is, hogy egy nőnek lehet szava, mert az előző munkahelyemen is vezető voltam, de inkább használtak egy tudósnak-problémamegoldónak, akinek kuss a neve, mint valódi döntéshozónak. Nem lehet általánosítani, vannak tohonya nők, tohonya férfiak, vannak elnyomó-mérgező cégek és vannak nyitott cégek. Mindenki találja meg a számítását a legjobb tudása szerint.
ma 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
korrekció: 3-nak, nem 3-as vagyok :-) #6
ma 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:

A nők kreatívabbak, a többi stimmel.

A férfiakban több a versenyszellem, míg a nők például ügyesebben kötnek kompromisszumot.

Mindig az adott helyzettől és az adott embertől függ, hogy mi lesz.

ma 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos igen
ma 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!