Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért futamodnak meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futamodnak meg a férfiak az ismerkedés során, ha megtudják a végzettségeimet?

Figyelt kérdés
Fontosnak tartottam a tanulást, hogy minél sokrétűbb tudásra tegyek szert, ha esetleg az A terv nem jönne be, akkor legyen B és C tervem is. Jogász, közgazdász és edző vagyok, legalábbis ezekről a területekről van diplomám. Emellett van még egy mérlegképes könyvelői, valamint egy ingatlanközvetítői végzettségem is. Ügyvédként dolgozom, de a többi területen összegyűjtött ismereteimet is tudom kamatoztatni. Azt tapasztalatom, hogy ismerkedés során, ha szóba kerül a végzettségem, akkor megijednek tőlem a férfiak, pedig nem vágok fel vele, csak tényszerűen közlöm, ha felmerül ez a kérdés. Nem várom el, hogy a jövendőbelimnek is ennyi papírja legyen, sőt, az sem zavar, ha csak érettségivel rendelkezik. 35+ korosztályról beszélek.

ma 14:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi diploma és még nem esett le, hogy hozzád képest kevésnek érzik magukat?
ma 14:03
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Abból indulnak ki, hogy nyilván egy karrierista és anyagias nő vagy. És a legtöbb férfi ezt nem szereti.

Mondjuk, ha egy ártatlan kérdésre (hogy mivel foglalkozol, mit végeztél) tényszerűen felsorolod az összeset, ahogyan itt tetted, az legalábbis mellbevágó.

ma 14:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy beképzeltnek tartanak, vagy nincs meg a szikra? Semmi köze a végzettségnek a kioffoláshoz minden egyes alkalommal.
ma 14:15
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Dolgozni is kellene nem csak tanulni. Az ilyenek mint te sok időd van ha ilyen 12 évet tanultál eddig.
ma 14:20
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy bármilyen anyagi igényemet a férfi finanszírozza, amire szükségem van, azt magam is meg tudom venni. A karrierem, a szakmai előmenetelem fontos, de nem a legfontosabb, meg tudom találni a magánélet és a munka közötti egyensúlyt. Ha az a kérdés, hogy mivel foglalkozom, akkor azt válaszolom, hogy ügyvéd vagyok. Ha azonban az, hogy mit végeztem, akkor a leírásban írtakat. Semmi okom beképzeltnek lenni, ugyanolyan átlagos ember vagyok, mint bárki más, a végzettségeimtől nem érzem magam felsőbbrendűnek.
ma 14:21
 6/18 anonim ***** válasza:
27%
Átlagos embernek nincs ennyi ideje már bocs.
ma 14:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Az első diplomámat nappalin szereztem, a többi végzettségem mind levelezőn, több mint 11 éve dolgozom.
ma 14:23
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjuk már persze majd elhisszük hogy munka mellett csináltad meg a jogot vagy a másikat.
ma 14:24
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Fiatalabb vagyok, mint te, de igen leírták, azt érezném túl magasra teszed a mércét és nem ütöm meg azt.
ma 14:24
 10/18 A kérdező kommentje:
A jogot végeztem először, nappalin, utána a többit levelezőn. Semmi értelme nem lenne egy anonim oldalon valótlanságot állítanom. Rengeteg erőfeszítésembe telt, sokszor nagyon nehéz volt rávenni magam, hogy a napi 12-13 órás munkaidő (ügyvédjelölt voltam) után még tanuljak is, de volt egy célom, amit szerettem volna elérni, ezért megtettem. Az tény, hogy sokkal kevesebbet jártam szórakozni, kevesebb szabadidőm volt mondjuk színházba, moziba menni, utazni, mint a kortársaim többségének.
ma 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!