Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet így férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így férfiként ismerkedni? Egyáltalán mi értelme van?

Figyelt kérdés

Egész életemben egy nőre vágytam, akivel szeretjük egymást és boldogan élünk, de sose ismerkedtem, mert még tini éveim végén megtudtam, hogy a nőknek döntően fontos a pénisz méret és az igényük nem igazán változatos ilyen téren.

Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez a nők kb 80-90%-a, van 5-15% size queen és 5%, akinek a kisebb jó. Ezzel szemben az én méretem sajnos:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ahogy a szavazás is mutatja, kb esélytelen, amit az ilyen kérdés is jól mutat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez csak egy példa, de a valóság sokkal rosszabb. Férfiak millióit alázzák meg, csalják meg, utasítják el a méretük miatt, miközben a nagy méretre úgy mennek, mint lepke a fényre. Ha valakiről elterjed, hogy nagy van neki, akkor ki akarják próbálni. Szexpartnerkeresőn is csak azt keresik, akár szingli nők, akár párok 3.-nak.

A cuckold sajnos nem játszik.

A személyiségemet szeretni szokták és rendszeresen edzek is, hogy jobban nézzek ki.

Ez számomra a legfontosabb és annyira rossz, hogy egy testi adottság miatt nem tudom elérni. Szerintem sokan vannak így sajnos...

nov. 15. 17:17
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
62%

ha egy nő nagy méretekre vágyik akkor sem választ téged, és ha egy férfi nagy mellekre vágyik akkor sem választ kismellű nőt?

ezek csak külsőségek!

ha jó a személyiséged és edzel, akkor nem értem a korlátaidat?

fent irtam aki ezekre megy igyse ugyse jönnek be aki a külső dolgokat priorizálja.

nem kergetni kell ezt az ismerkedési dolgot nagyon hajszolják egyesek akár a sportot, minden forditva van.

nov. 15. 17:21
 2/50 anonim ***** válasza:
60%
Neked tévképzeteid vannak kérdező! Nekem 20 cm a farkam. És 10 éve lassan nem dugtam. Mert 110 kg vagyok és a nőknek a 60 kilós sracok tetszenek. Semmit nem jelent a jó méretű fax.
nov. 15. 17:27
 3/50 anonim ***** válasza:
71%
A te esetedben nincs úgyhogy maradj egyedül.
nov. 15. 17:28
 4/50 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen baromság amiket írsz.
nov. 15. 17:34
 5/50 anonim ***** válasza:
82%

Én is vágyok olyan férfire , aki mellett nem vágyok másikra.

De ez nem a farok méret van.

nov. 15. 17:41
 6/50 anonim ***** válasza:
59%

En is vagyok a nagyobbra, DE volt olyan srac, akinek kisebb volt, nem igazan taszitott ez a dolog, abszolut kompenzalta az h levett a labamrol a szemelyisegevel es ahogy bant velem meg tetszett kulsore.

Szoval kisebbik gond a meret. Ha valaki emiatt utasit el annak igazabol alapjaraton nem jossz be. Ennyi.

nov. 15. 18:05
 7/50 anonim ***** válasza:
78%

Egy nem szép nőnek ugyanez jut. Csaxszolok!

A férjem megcsal, mert nem vagyok elég vékony, nem vagyok elég szép.

Nők mullioit alázzák meg csalják meg, mert nem instaszépek...

nov. 15. 18:06
 8/50 anonim ***** válasza:
30%

7

Meg is erdemled mert romlott a szemelyiseged! Mit képzelsz hogy jár neked a jóképű 20 centis? Akkor se adnàm neked oda ha fizetnél érte!

nov. 15. 18:14
 9/50 anonim ***** válasza:
57%

8

Ferjnél vagyok. 22 centi, ..és bár ki tudnek szakadni ebből,. Ezerszer többre becsulnék egy olyan férfit, aki 13 cm, de szeret...csak ilyen nem létezik. Semennyi centivel

nov. 15. 18:24
 10/50 anonim ***** válasza:
63%
Jól bebeszélted magadnak a saját hülyeségedet. Simán használható méreted van. Kefélhetnéd a nőket halomra,ehelyett itt síránkozol. Nagyon meg fogod bánni ezeket az elvesztegetett éveket.
nov. 15. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!