Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós nőket nem lehet komolyan venni, van értelme egyáltalán bulikba ismerkedni?
Én nem tudom, de mindenkinek főleg a nőknek annyira egyértelmű, hogy egyedül a pasijuk nélkül mennek el "vadászni" ezt azért mondom, mert a mai bulik nem a szórakozásról szólnak.
Általában az első ilyen alkalomkor amikor pl azt mondja nekem a barátnőm , hogy egyedül elmegy bulizni azonnal kidobom, mert nem tudok rá komolyan tekinteni.
Normális szórakozó helyek is vannak nem értem miért lenne ilyenekre szükség...
Viszont szinte csak ott lehet ismerkedni mármint ilyen helyeken, viszont nincs értelme 😀 Legalábbis ez a tapasztalatom, ti szoktatok discokban ismerkedni?
A lányok szórakozni mennek, a fiúk csajozni.
Elég, ha megnézed a válaszokat, hogy hol lehet ismerkedni. A nők eljárnak jógázni, mert jógázni akarnak, a férfiak meg csajozni.
És akkor szerinted otthon kellene ülnie a barátnődnek? Vagy csak és kizárólag a te asszisztenciáddal mehet el bulizni?
Ja, de gondolom neked kötelezően be van iktatva heti/havi X "pasis" este, amikor elmentek sörözni és közben kibeszélitek a csajokat..
Szánalmas vagy öregem.
Soha nem ismerkedtem diszkóban, én mindig a tánc miatt mentem, mert nagyon szeretek táncolni. Eszembe se jutott ott ismerkedni, se a barátom előtt, amióta vele vagyok meg pláne nem. Persze óhatatlanul oda szoktak hozzám jönni, ilyenkor közlöm, hogy barátom van.
Ha meg nagyon nincs idegzetem ilyenekhez, akkor elmegyek egy melegbárba, ahol mellesleg még a zene is 1000x jobb, mint egy Instant/Fogas kaliberű helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!