Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme egyáltalán ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme egyáltalán ismerkedni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,és egyre jobban kezdem feladni,és kiábrándulok a nőkből. jól indul az ismerkedés,de aztán megtorpan egy idő után,másfél éve nincs barátnőm,ezért ismerkedek fenn vagyok társkeresőn is,de hiába,nem vagyok álompasi,de azért a visszajelzések alapján annyira rossz se,sokszor rám írnak nők,hogy megismernének. de aztán az egész ismerkedési folyamat egy idő után alább hagy,és mintha a nők csak új ismeretségeket akarnának csak,barátokat keresnek,nem pedig kapcsolatot. és teljesen mindegy hol akarok ismerkedni interneten vagy munkahelyemen az utcán,ezt tapasztalom,mintha a nők saját maguk se tudnák mit akarnak a másiktól. nem vagyok kapcsolatfüggő,és családot se holnap szeretnék alapítani,de ahogy elnézem más embereket párokat,akik boldogak olyan könnyűnek tűnik,hogy nekik persze sikerült simán. sokszor már elmegy a kedvem,hogy komolyan álljak a nőkhöz,vagy az élethez kapcsolathoz,és inkább elmennék éjszakai bárokba havonta 1-2 alkalommal,hogy a nő ügyet megoldjam,de az se megoldás hosszú távon. mert érzelmek nélkül mit sem ér az egész.
2017. jan. 21. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Semmi.
2017. jan. 21. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Neked semmi.
2017. jan. 21. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
A netes társkeresőket szerintem hanyagold, semmi értelme, csak időpocsékolás. Majd jön lehetőség az életben, csak ki kell használni. Annyira nem kell elkeseredni, majd jön az az egy, akivel tényleg jól kijöttök.
2017. jan. 21. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan így vagyok vele én is. Ne foglalkozz komolyan egyenlőre a nőkkel, ismerkedéssel, érezd jól magad, kötöttség nélkül. Állítólag akkor jön a nagy ő, amikor nem is reméled, várod.

29f

2017. jan. 21. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Azért kell ismerkedni nőkkel mert náluk van az összes punci.
2017. jan. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!