Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme egyáltalán ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok,és egyre jobban kezdem feladni,és kiábrándulok a nőkből. jól indul az ismerkedés,de aztán megtorpan egy idő után,másfél éve nincs barátnőm,ezért ismerkedek fenn vagyok társkeresőn is,de hiába,nem vagyok álompasi,de azért a visszajelzések alapján annyira rossz se,sokszor rám írnak nők,hogy megismernének. de aztán az egész ismerkedési folyamat egy idő után alább hagy,és mintha a nők csak új ismeretségeket akarnának csak,barátokat keresnek,nem pedig kapcsolatot. és teljesen mindegy hol akarok ismerkedni interneten vagy munkahelyemen az utcán,ezt tapasztalom,mintha a nők saját maguk se tudnák mit akarnak a másiktól. nem vagyok kapcsolatfüggő,és családot se holnap szeretnék alapítani,de ahogy elnézem más embereket párokat,akik boldogak olyan könnyűnek tűnik,hogy nekik persze sikerült simán. sokszor már elmegy a kedvem,hogy komolyan álljak a nőkhöz,vagy az élethez kapcsolathoz,és inkább elmennék éjszakai bárokba havonta 1-2 alkalommal,hogy a nő ügyet megoldjam,de az se megoldás hosszú távon. mert érzelmek nélkül mit sem ér az egész.2017. jan. 21. 10:58
3/5 anonim válasza:
A netes társkeresőket szerintem hanyagold, semmi értelme, csak időpocsékolás. Majd jön lehetőség az életben, csak ki kell használni. Annyira nem kell elkeseredni, majd jön az az egy, akivel tényleg jól kijöttök.
4/5 anonim válasza:
Ugyan így vagyok vele én is. Ne foglalkozz komolyan egyenlőre a nőkkel, ismerkedéssel, érezd jól magad, kötöttség nélkül. Állítólag akkor jön a nagy ő, amikor nem is reméled, várod.
29f
5/5 anonim válasza:
Azért kell ismerkedni nőkkel mert náluk van az összes punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!