Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítás 7x egymás után még van értelme ismerkedni?
Ennyiszer utasítottak vissza 2 hónap alatt :( A legutóbbi azt mondta, hogy nem tud engem "elképzelni" meg túl fiatal is vagyok neki (ő 34 volt és nagyon fiatalos), persze személyesen. A másik szerint disszonánsak voltunk.. Harmadik negyedik szimplán eltűnt. Ötödik az üzenetre nem reagál. Hatodik kb utalt rá hogy nem vagyok elég jó neki. Hetediknek pedig, hogy nem vagyok bulizós, az volt a baja.
Mégis hány elutasítást gyűjtsek? 50 :(?
a megfelelő partnerrel ismerkedj ne ilyenekkel...
korodbeliekkel, akik hasonlóak, mint te, hasonló célokkal, jövőképpel...
23F
3,5 milliardnal tobb nem lesz :D
Ha nem vagy kitarto, nem lesz eredmeny
Mindenképp van értelme ismerkedni. Saját tapasztalatból tudom,hogy nagyon sok idő elmehet azzal, ha olyan nőknél próbálkozik az ember, akik rá se rántanak, vagy csak szimplán nem passzolnak.
A kitartás nagyon fontos. Nemrég a munkámnál tapasztaltam meg, hogy valamit ha három héten belül sem tudok megcsinálni, akkor is van még remény.
Ha teheted, inkább személyesen ismerkedj, a társkeresőknek nagyon húspiac feelingje van. Aki nem szimpi, annál sokszor válaszra sem méltatak.
Na ilyen az, amikor mindegy alapon, csak "gyorsan becserkésszek egy nőt" tipusú felszínes férfi ismerkedik.
Azért nem foglalkoznak veled, mert érzik rajtad a komolytalan hozzáállásodat.
Személytelen formális kérdések, minimális energia befektetés, sablonos bókok, elszólások. A nők pontosan érzik, hogy mennyire tartod őket.
Nem tudom miért akadtál ki.
Internetes társkeresőkön van, aki naponta több elutasítást kap.
Azért 7 nő nem olyan sok. Ha 100-ból 99-en nem akarnának komoly kapcsolatot veled, még az sem lenne probléma, ha ott lenne az az 1.
Ne add fel, próbálkozz tovább.
Mert eleve azzal ismerkedsz aki az 50-ből válaszol neked vagy figyelemre méltat.
Nem azzal aki aki neked igazából kell akiért megőrülsz. Meg kellene őket ismerni is nem csak gyűjteni a telefonszámokat. Csoda, hogy az ilyen találkák gyorsan kifújnak?
Szerintem a megoldása az,hogy nem stresszelsz rá a kérdésre...élsz, sportolsz, találsz hobbit, építed a karriered és ha kapcsolatba kerülsz egy nővel ne pörögj rá erre a társkeresés témára mert görcsölni fogsz és megöli a lazaságot és az máris nem megnyerő!! :)
23F
Köszi a válaszokat! Az üzenetekre válaszolva pedig férfi és 25 éves.
Egyébként 190 magas vagyok és vékony alkat.
Minden elutasításnak volt személyes találkozója előtte, szóval ezeket nem neten gyűjtöttem össze, és mindegyikkel viszonylag hosszabb ideig ismerkedtem, volt ahol két találkozó is volt.
Nem tudom mi lehet most, 'régen' 2 éve vonzónak tartottak és nekem kellet elküldenem őket, mert nem akartam kapcsolatot egyáltalán.. (most visszakapom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!