Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszautasítás 7x egymás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítás 7x egymás után még van értelme ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ennyiszer utasítottak vissza 2 hónap alatt :( A legutóbbi azt mondta, hogy nem tud engem "elképzelni" meg túl fiatal is vagyok neki (ő 34 volt és nagyon fiatalos), persze személyesen. A másik szerint disszonánsak voltunk.. Harmadik negyedik szimplán eltűnt. Ötödik az üzenetre nem reagál. Hatodik kb utalt rá hogy nem vagyok elég jó neki. Hetediknek pedig, hogy nem vagyok bulizós, az volt a baja.

Mégis hány elutasítást gyűjtsek? 50 :(?

#Refuse
2016. júl. 29. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi változott azóta a külsődön?
2016. júl. 29. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
#3 miért ne lehetne? Születnek újak, és halnak is meg. Bár témy hogy egy-két szervert automaikus levélküldésre kellene állîtani a megvalósításhoz.
2016. júl. 29. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd, ne erőltesd!

Csak hagyd nyitva a kaput, barátkozz, aztán aki többet akar, majd belép rajta... :)

2016. júl. 29. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Mennyi közhely, istenem. Pl. a 6-osnál: " Ha 100-ból 99-en nem akarnának komoly kapcsolatot veled, még az sem lenne probléma, ha ott lenne az az 1. "

Igen, más fasxával milyen lazán lehet verni a csalánt. Könnyen ajánlgatod te a 99 visszautasítást, hisz soha az életben nem kell ilyesmit átélned.

Ez kb. az a logika, mintha én beszólnék, hogy mit a francot rinyálsz te egy szülés miatt, csak nagy levegő és nyomsz azt kész. Ha ennyitől összefosod magad, akkor kis senki vagy...

2016. júl. 29. 15:23
 15/15 A kérdező kommentje:

hát egyet értek a nem megy ne erőltesd c. dologgal.. Töröltem magam mindenhonnan.. Megyek mondjuk idegen nyelvet tanulni, annak több haszna lesz, este pedig futni megyek az online randi vagy a találkozás helyett. Hátha élőben ismerem meg az igazit..

De mindenkinek sikeres online társkeresést kívánok a tapasztalataimtól függetlenül. :)

2016. júl. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!