Milyen tápot ajánlotok? Lenne értelme egy 120GB-os SSD nek? 2 ugyan olyan ramot egymás mellé rakok akkor egybeolvassa vagy csak az egyiket számolja? Vagy mi a leggyengébb a gépembe?
Alaplap: MSI Z87-G45
Vidikari:Gigabyte GTX 650 TI 2GB (dual hűtés)
Proci: Intel Core i7 4770k (ez fölött egy 20.000ft-os Cooler Master hűtőborda + vízhűtés)
Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600Mhz
Általába 25-27 fokos akármennyit játszok. Nem tudom fentebb vinni.
"De abból is csak Kingston hiperX ssd jöhet számításba :D"
Miért?
Kérdező: SSD-nek mindenképpen van értelme, sokat dob a sebességen, ilyen gépbe "illik" tenni. Hogy mekkora, azt neked kell tudni.
2 ugyan olyan ram dual channelben fog működni, tehát dupla sávszéllel. Az "egybeolvassa vagy csak az egyiket számolja" kifejezés nem egészen tiszta számomra.
A leggyengébb elem a vga (ha játékra is használod), illetve a tápot nem írtad.
jelenleg egy 500w-os m-tech van benne.
Am akkor nem érdemes belerakni 2db külön vásárolt ugyanolyan ramot. Az MSI GTX 760 2GB GDDR5 OC edition az jó?
"Am akkor nem érdemes belerakni 2db külön vásárolt ugyanolyan ramot."
Dehogynem érdemes!
Jó a 270X, csak nem azzal a táppal. :) Egy XFX450, Raider 550 pl illene bele. + egy ilyen erős procihoz egy még erősebb vga is passzolna. :)
Milyen vga-t ajánlasz? Csak GTX szériás legyen.
Am Corsair RM750w-os táp az jó?
Hát, én most biztos Radeont vennék. :)
Szerinted jó egy 35ezres táp? A kérdés inkább az, hogy minek. :)
Akkor milyen táp? csak h ne én találgassak...
A MSI GTX 760 a jobb vagy a SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5?
Melyik a jobb játékra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!