Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme tovább ismerkedni egy olyan férfival, akivel nincs hol szexelni?
Kifogás kifogás hátán.
Ha két ember nagyon akar valamit, akkor megoldja.
Te is a szüleiddel élsz, akkor miért kéred őt számon ugyanezért?
A te lakásod miért nem felel meg?
Ez a kérdés enyhén kamugyanús.
Nagyon "határozott" vagy... :)))
Szerintem kb. az egész világ lehetne a hálószobátok és léteznek olyan helyek ahova el tudtok menni nem kell a kifogás szerintem sem. :)
Szerencsétlen srácot sajnálom, hogy itt beszéled ki, ahelyett, hogy vele beszélnél. Ne addig "tartsd meg" amig nem jon valami masik pasi... Legyen egy kis gerinced is. Próbáld ki milyen. Ha jon egy olyan akinek van egy nagyobb autója vagy lakása akkor dobbantasz, mert vonz majd testileg lelkileg es ejted egyik pillanatról a másikra azt a fiút. Szép mondhatom! :)))
Ok, hogy nem szereted, de akkor ne gondolkozz és ne húzd az idejét főleg ne használd dobbantónak.
Kettő éve vagyunk így párkapcsolatban, nekünk még arra sincs keretünk, mint amin te gondolkodsz, hogy heti egy alkalommal panzióba járni... Összeköltözni nem tudunk, a belátható jövőben sem.
Van rosszabb szitu, mint a tied.
Ha ennyi miatt hagynád az egészet a fenébe, akkor nem is éri meg belevágni. Ha nagyon akarnád, akarnátok, akkor ez nem lenne visszatartó erő. Egyrészt mindent meg lehet oldani, másrészt meg nem a szex egy normális kapcsolat egyetlen mozgatórugója. Akkor sem, ha tombol a vágy.
Heti 1 szálloda.
Havi 1 kocsi, még ha kicsi is.
Havi 1 a szabadban.
Kéthetente egy a pasinál, amikor nincs otthon anyuka (mert boltba ment, mert még/már dolgozik, mert nektek ebédidő van a munkában és haza tudtok ugrani, mert elment egy barátnőjéhez, temetőbe, nagymamához, mittudomén, valamelyiket ezek közül biztos csinálja).
Kéthetente egy nálatok, lásd az előző pontot.
És lenne még ötletem, de amit már leírtam az 10 alkalom havonta. Ha szakítani akarnátok azért, mert csak havi 10 alkalommal (minden 3. napon) van szex, akkor nem is akarjátok ezt a kapcsolatot, akkor tényleg szakítsatok.
Nincs értelme, én jóval idősebb vagyok ugyan, de 30 körül se akartam volna erdőn mezőn.
Az max egy gyors numera, nem szex, még annyira se szeretkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!