Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lenne értelme így elmenni egy...

Lenne értelme így elmenni egy ilyenre? Lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Röviden: Középiskola osztálykirándulás. Nincs senki akit kedvelnék az osztályból és fordítva is így vannak velem. De jönnének más osztályokból is, de valószínű, hogy baráti társasággal, nem egyedül. De ott van az is, hogy ha nem megyek még jobban ki leszek közösítve.

Szerintetek van ilyen helyzetben esély arra, hogy összeismerkedek valakivel, vagy hagyjam a francba és ne menjek.. ? (hozzáteszem azért pénz kérdése is a dolog)

2014. febr. 2. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én biztos nem mennék, bár én amúgy sem sok osztálykirándulásra mentem. Úgy vagyok vele, hogy ezekkel az emberekkel vagyok összezárva napi 8 órát évekig, mi a frászért akarnék még hétvégén is velük kirándulni?
2014. febr. 2. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ettől függetlenül elmennék. Lehet, hogy pont az kell, hogy sulin kívül is megismerjétek egymást. Nálunk sosem volt olyan, hogy valaki ne jött volna el, mégis mindenki megtalálta a maga társaságát.
2014. febr. 2. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem utálod őket, akkor menj el mert lehet, hogy összehaverkodtok. Ha borsózik a hátad az egésztől, akkor maradj otthon.
2014. febr. 2. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!