Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, velem van a baj? Én csinálok valamit rosszul? Tudom, hogy nem sok értelme van a párkeresőn ismerkedni, de van néhány ember, akinek összejött.
Millió oka lehet.
1.Azért csinálják ezt, hogy te pánikba ess, és te kaparj utánuk! Ha nem teszed, mész a levesbe.
2. Egyáltalán nem gondolja komolyan, nős, barátnője van, csak szórakozik a társkeresőn.
3. Monitor előtt fényezi a bohócot, csak ehhez keres camsex partnert.
4. Több nővel tartja a kapcsolatot, talált szebbet, jobbat, vagy olyat akit könnyebb ágybacipelni...
Ezek a leggyakoribb okok.
Te okos vagy ,ő meg hülye.
:)
Ha akar valamit keres,találkoztok az tán megint találkoztok és végül összejöttök.Én is így találtam rá a páromra ,már 7 hónapja együtt vagyunk,és nem nyomultam rá én ilyen visszafogott típus vagyok. :) Szóval avval nincs baj,ne is legyél rámenős ,legalább kihívás vagy ami általában bejön a pasiknak. :) De közeledni is lehet csak ne vidd túlzásba.
Szerintem rossz emberekkel próbálkozol ahogy én is 23/f.
Beszélgettem már egy pár csajszival /a legtöbbel még nem is lehetett mert vissza sem írt hameg visszaírt akkor meg ilyen egy szavas válaszokat adott/ akikkel jól elvoltam az első beszélgetés során. Ahogy multak a napok egyre jobban ellaposodott a dolog. Volt 1-2 aki mert is találkozni. Volt egy barátnőm is közülük de nem bírtam a távkapcsot.
Szóval nem tudom mivan az emberekkel....
Valakinek van valami értelmes véleménye ezekről a dolgokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!