Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek van értelme?
Üdv. Történt egyszer, hogy volt egy lány, jól megszívatott, én meg szimplán utána szívattam. Közben összejöttem egy lánnyal, akit tényleg szívemből szeretek, és ki is mutatom és éreztetem is vele, szerintem ezzel nincs is baj. A probléma az, hogy én direkt nem töröltem ki az előző lánnyal folytatott húdemély beszélgetést, és direkt adtam több oldalra a felhasználói fiókjaimhoz belépési jogot a barátnőmnek, mondván tessék nincs mit titkolnom. Aztán azt a beszélgetést megnézte és hiába mondtam neki, hogy ha annyira titkoltam volna, akkor kitörlöm meg nem adok sehova belépést, persze én mekkora szemét vagyok meg így úgy, én megcsaltam meg stb. Meg, nem is szeretem őt, meg ilyesmik, holott ez nem igaz, mert tényleg szeretem, egyszerűen már nem tudom hogy bizonyítsam be. Van amikor tök jó pillanatok vannak, és egyszer csak felhozza ezt, hogy annak a lánynak írogattam, ilyenkor meg tiszta flegma meg ott bunkó velem egész nap, van hogy több napig csinálja ezt. Kezd nekem már picit unalmassá válni, hogy mindig a kedvébe járok, erre ez a hála, hogy akkor bunkó meg flegma vagyok egy ilyenért örökre, és könyörögni kell mindenért.
Szerintetek ennek az egésznek van egyáltalán értelme, vagy most engem viccelnek meg ilyen jópofán? Válaszokat köszi, és bocsi hogy hosszú lett.:D (18F)
Mondok én neked valamit: Ha nem akarod hogy egy ősbunkó primitiv neveletlen pasinak tartsanak, akkor az ilyen kis műsorodról mélyen hallgatsz.
Ugyanis az minden csak nem férfi, ki az előző nőjét kibeszéli.
Ez még pasi körökben is köztudott.
Jelszó:intelligencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!