Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így férfiként ismerkedni? Egyáltalán mi értelme van?
Egész életemben egy nőre vágytam, akivel szeretjük egymást és boldogan élünk, de sose ismerkedtem, mert még tini éveim végén megtudtam, hogy a nőknek döntően fontos a pénisz méret és az igényük nem igazán változatos ilyen téren.
Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez a nők kb 80-90%-a, van 5-15% size queen és 5%, akinek a kisebb jó. Ezzel szemben az én méretem sajnos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ahogy a szavazás is mutatja, kb esélytelen, amit az ilyen kérdés is jól mutat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez csak egy példa, de a valóság sokkal rosszabb. Férfiak millióit alázzák meg, csalják meg, utasítják el a méretük miatt, miközben a nagy méretre úgy mennek, mint lepke a fényre. Ha valakiről elterjed, hogy nagy van neki, akkor ki akarják próbálni. Szexpartnerkeresőn is csak azt keresik, akár szingli nők, akár párok 3.-nak.
A cuckold sajnos nem játszik.
A személyiségemet szeretni szokták és rendszeresen edzek is, hogy jobban nézzek ki.
Ez számomra a legfontosabb és annyira rossz, hogy egy testi adottság miatt nem tudom elérni. Szerintem sokan vannak így sajnos...
Az, hogy jó a személyiségem és edzek, nincs hatással a kérdésben leírt problémára.
Azért, mert vannak, akik megnyerik a lottót, de nem tudnak élni vele, az a kivétel, ami erősíti a szabályt, nem pedig maga a szabály.
Ok.
Miért is?
Milyen az a férfi? Az utolsó mondat kicsit fura lett.
Na igen, kompenzálta, mert te is a nagyot szereted. Annyira hazudják, hogy nem a méret a lényeg de azért kompenzálni kell. Kompenzálni csak rosszat kell.
Ez nagyon nincs így. Ráadásul fogyni lehet.
Ha a nők véleménye bebeszélt hülyeség...
Nem ertelek. Kb. leirtam, hogy az kompenzalta az egeszet, hogy egy olyan pasit fogtam ki, akivel nagyon jol ereztem magamat es megertve is voltam.
Volt olyan, akinek nagyobb volt, de o meg bantott, es nem ertett meg es nem is akart.
Helyettesithettem volna a kompenzalta szot azzal, hogy hiaba nem volt nagy a farka, de igy is piszkosul vonzodtam hozza es elvarazsolt. Vedd ironikusan a kompenzacio szot. :)
En amugy latok arra eshetoseget h van olyan no akinek a kicsi nem jo. Van aki tagabb, jobban nedvesedik es nem erzi. De az kerdezo neked se lenne 10/10. Vagy erre neked preferenciad nincs? Azt se meseld be, hogy neked barmilyen kulsoju no bejon vagy meretu. Meg ez olyan, hogy a legtobb ferfi mondjuk a kover noktol menekul, vagy a naluk magasabbtol.
Szerintem engedd el ezt a temat, ez csak akkor nagyon fontos es donto, ha csak szexre akarsz valakit. Ilyen esetben viszont hatranyban lennek fixen.
Mit nem értettél? Jó volt a kompenzálás szó, nem kell tovább rontani rajta.
"En amugy latok arra eshetoseget h van olyan no akinek a kicsi nem jo" Tényleg? :D Erről szól a kérdés. Kb csak ilyen van, köztük te is.
Nem mondtam, hogy nekem bármilyen külső jó. A kövér nő le tud fogyni. Én mivel növesszem meg? Ez hülye hasonlat. Nem a férfi menekül a magasabb nőtől, hanem a nő az alacsonyabb férfitől. A nők mániája a magasság.
Elengedtem, ne aggódj. Sajnos már nem lesz nagyobb. Akinek szexre nem kellek, az mit akar kapcsolatot?
28. A többire a kérdésben a válasz, amit a kommentek alapján senki nem olvasott el.
Nekem 12 centi és bővel elvagyok vele, ne erre fogd a szerencsétlenséged.
Ha akárhogyan tudnál vonzó lenni egy nő számára, szexnél pedig figyelsz rá, minden apró rezzenésre, mire hogy reagál stb akkor semmi gond nem lenne.
De te már elkönyvelted magad így, szóval szopás...
Én is jól elvagyok vele. A nők nincsenek el vele. Ezt a kérdésben is írtam, amit a linkelt kérdések és a #13 is megerősített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!