Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet így férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így férfiként ismerkedni? Egyáltalán mi értelme van?

Figyelt kérdés

Egész életemben egy nőre vágytam, akivel szeretjük egymást és boldogan élünk, de sose ismerkedtem, mert még tini éveim végén megtudtam, hogy a nőknek döntően fontos a pénisz méret és az igényük nem igazán változatos ilyen téren.

Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez a nők kb 80-90%-a, van 5-15% size queen és 5%, akinek a kisebb jó. Ezzel szemben az én méretem sajnos:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ahogy a szavazás is mutatja, kb esélytelen, amit az ilyen kérdés is jól mutat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez csak egy példa, de a valóság sokkal rosszabb. Férfiak millióit alázzák meg, csalják meg, utasítják el a méretük miatt, miközben a nagy méretre úgy mennek, mint lepke a fényre. Ha valakiről elterjed, hogy nagy van neki, akkor ki akarják próbálni. Szexpartnerkeresőn is csak azt keresik, akár szingli nők, akár párok 3.-nak.

A cuckold sajnos nem játszik.

A személyiségemet szeretni szokták és rendszeresen edzek is, hogy jobban nézzek ki.

Ez számomra a legfontosabb és annyira rossz, hogy egy testi adottság miatt nem tudom elérni. Szerintem sokan vannak így sajnos...

nov. 15. 17:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
52%
5 ős írj rám 😃
nov. 16. 13:36
 22/50 anonim ***** válasza:
52%
#21 az 5-ös vagyok, öreg vagyok, messze lakok, mindig másra vágyok, bárhogy igyekszek,nem vagyok jó parti
nov. 16. 13:41
 23/50 anonim ***** válasza:
#20 Nem értetted meg a lényeget..
nov. 16. 15:47
 24/50 anonim ***** válasza:
71%
Sok kérdést írtál már ki, erre a size queenre is emlékszem. Az a baj veletek, hogy az összes olyan választ, ami nem a ti elképzeléseteket erősítik, vagy ignoráljátok, vagy kikiáltjátok a másikat hazugnak, magát nőnek kiadó kisfarkúnak. Csak azt lehet írni, hogy igen, sajnos 20 centi alatt nőre se nézzél, szánalmas vagy, emberszámba se vagy véve. Ha csak 1 ember ír olyat, hogy neki nagyobb kell, akkor is azt hangoztatjátok, lobogtatjátok hivatkozási alapként. Magadat fosztod meg a partnerektől, próbálkozás, személyes tapasztalatok nélkül gyártasz konteókat.
nov. 16. 16:07
 25/50 A kérdező kommentje:

Te se.

Nem írtam ki ilyen kérdést. A size queen kifejezést legalább egy milliárd ember ismeri.

Nem az én meggyőződésem, hanem a nőké. Olvasd el a 14-es kommentet is az előzményekkel.

nov. 16. 16:18
 26/50 anonim ***** válasza:
52%

Hagyjuk már, felismerhető a stílusod, nem csak a size queen miatt mondom:-)

Továbbra is: Kiragadjátok a nagy pélóra vágyó véleményeket, és azt húzzátok rá az összes nőre, hogy látjátok, bezzeg xy is ezt így gondolja!

Az mikor jön, hogy beszélgessünk nőkkel? Vagy volt már, csak elkerülte a figyelmemet?

nov. 16. 16:27
 27/50 anonim ***** válasza:
58%

#25 Ember, azt mondod a nők nincsenek el vele, miközben nulla nőhöz volt közöd.

Ne az internetre alapozd már a világképed, az ide írkálok 80%-a idióta vagy unatkozó troll.

Nekem a tiédtől picit kisebb phasszal az a TAPASZTALATOM, hogy bőven megfelelhet ez is...

Hogy lehet-e gond? Igen, simán lehet, hogy emiatt nem lesz kompatibilis egy pár, akkor menni kell tovább. A kisebb farok LEHET probléma egy nőnek, de nem feltétlenül az. Vagy te a világ összes nőjét akarod kúrogatni?!

Az interneten olvasott baromságok helyett jó lenne a való életben körülnézni, nagyon más hely, mint pl a gyk.

Persze tudom, tudom, te is csak önigazolást vársz itt és ha érkezik egy, a net által alakított világképedbe bele nem illő válasz, akkor azt ignorálod, hiszen "xy is megmondta, hogy neki 18 centi az ideális" bla bla bla...

nov. 16. 16:55
 28/50 A kérdező kommentje:

Akkor hidd azt. Beszélgess nőkkel, nekem mi közőm hozzá?

Én semmit nem húzok rá senkire, hiába ismételgeted. A nőknek hiszek a nőkkel kapcsolatban. Ennyi.

Nem csak a gyakorin van ez. Nézz meg szexpartner kereső oldalt, segédeszközök rendelését, stb.

Mekkora neked? Ha ennél is kisebb, akkor nagyobbal sokkal jobb lennél.

Lehet probléma, igen. Mekkora eséllyel? 90%? Több?

Mondtam. A nőknek hiszek ebben.

nov. 16. 18:11
 29/50 anonim ***** válasza:
52%

Ha te se tudsz újat hozzátenni, mi se nagyon. Az továbbra is nevetséges, hogy személyes tapasztalatok nélkül oktatsz ki embereket.

Mi a célod ezekkel a kérdésekkel újra és újra? Eldöntötted, hogy nem ismerkedsz, mert kicsi a farkad (pedig a 13 cm amúgy átlagos), mit vársz itt a válaszoktól? Sajnáljunk?

nov. 16. 18:43
 30/50 anonim ***** válasza:
73%
Nem is látta nő még a farkadat. Beteges ez az önsanyargató gondolkodás
nov. 17. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!