Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kereskedelemben dolgozóként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereskedelemben dolgozóként honnan lehet tudni ki flörtöl és ki az, aki csak beszélget?

Figyelt kérdés

nov. 14. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Nekem elég egyértelmű szokott lenni.

Aki valoban akar vmit az nem vásárolni jön, hanem hozzám pl beszélgetni csak ugy, mert ráér, megjegyzett magának, vagy megvár, vagy érdekli mikor végzem, meg amblokk én hol lakok mitcsinalok etc.

Aki csak flörtöl az meg csak azert jön mert pl utkozben a munkába pont közbeesik a bolt ahol vagyok, vasarol mosolyog flörtöl poenkodik heccel, de amugy le se sz.r. 10 ev mulva se tudja még a nevem sem.. meg ilyesmik.

nov. 14. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Az én férjem a flörtölős fajta 😅.

Amikor az eladó megkérdezi: "Kérsz még valamit?"

Rávágja kortól, test súlytól, kinézettől függettlenül, hogy :"Egy mosolyt"

Évek óta csinálja, mindig eljátsza. Ilyenkor mindketten vigyorognak egymásra, és növelik az egójukat.

nov. 15. 06:10
 3/3 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is egyértelmű, pláne, hogy a flört is beleesik sokszor a “csak beszélget” kategóriába, ez nem jelent még semmiféle szándékot, emberem milliói használják puszta szórakozásra, egónövelésre, ahogy az előző is írta. Nem is feltétlen kell, hogy bejöjjön a másik hozzá, csak mondjuk elég, ha szimpi, nem taszító, mogorva arc. Ha arra vagy kíváncsi, hogy komolyan érdeklődik-e irántad valaki, akkor az jobb esetben evidens lesz, gyakran visszatér és beszélget veled, nem csak fizetésnél jópofizik egyet és megy is a dolgára, hanem előbb-utóbb el is hív találkozni, ha úgy látja, vevő vagy a dologra.
nov. 15. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!