Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka tönkretehet egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Pest megyében lakunk. Én két órákat utazok, hogy beérjek a munkahelyre,s este nyolcig vagyok. (kereskedelem). Van, hogy három nap megyek egymás után. Barátom szorgalmazza, hogy keressek olyan munkahelyet, ami reggel 8-16 ig tartó munkaidőben van. Mert szerinte ez nem élet, hogy este 9re hazaérünk mivel értem jön,és másnap fél 7kor indulás van. Hétközben és kéthetente hétvégén van szabadnapom. Nem érti meg, hogy kereskedelmi végzettséggel nem vesznek fel irodába. Mert szerinte így nem lehet semmit tervezni. Kéthetente van szabad hétvégém 3 nap egybe.

2022. márc. 26. 11:04
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
45%
Így azt nem értem miért kell neked párkapcsolat. Azt ápolni kell mint minden mást. Kutyát tartanál ilyen életvitel mellett? Na, pedig az kevesebb időt igényel mint a másik ember.
2022. márc. 26. 11:10
 2/36 A kérdező kommentje:
Keressek munkát helyben, ahol lakunk. Ő helyben dolgozik, én ingázok csak. Helyben max élelmiszerbolt lenne,de én előre akarok lépni nem hátra. Tudom, valamit valamiért. Költözni nem akar, semmi esetre sem albérletbe, anyagilag jobban kijön most.
2022. márc. 26. 11:11
 3/36 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem érti a barátod, csak jót akar neked, illetve nektek. Ez tényleg nem lehet valami jó így, rengeteget dolgozol, nagyon kevés a pihenőnapod, ráadásul 2 óra csak az utazás. Sajnos erre rámehet egy kapcsolat, el kell döntened, melyik a fontosabb számodra. Neked ez egyébként megfelel így? Oké, irodába nem mész, de közelebb nem tudnál elhelyezkedni? Talán már az is segítene.
2022. márc. 26. 11:12
 4/36 anonim ***** válasza:
85%

Tönkretehet, igen, a munka nagyon rá tud menni a magánéletre, kevés együtt töltött idő, idegesség, stb. Úgy látom, esetetekben erről még nincs szó, itt inkább életstílusbeli és -felfogásbeli különbségek ütköznek ki.

Nehezen képzelem, hogy semmi esély a változtatásra, semmiféle munkahelyváltás vagy lakóhelyváltás nem jöhet szóba. Már az is előrelépés lenne, ha kevesebb utazással járna az élet.

Nyilván rajtatok múlik, mi a fontos. Az is érthető, hogy neki ez így tényleg nem hangzik túl vonzó perspektívának, inkább csak olyasminek, amit ideig-óráig kibír, ha muszáj. Nem kizárt, hogy hosszabb távon nem fogtok passzolni egymáshoz.

2022. márc. 26. 11:13
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem mindennap dolgozom. Egyik héten heti 2 napot csak. Mások is dolgoznak még többet is mint én, és férjük, családjuk, kapcsolatuk van. Nem lébecolni járkálok el, hanem pénzt keresni a jövőm érdekében.
2022. márc. 26. 11:14
 6/36 anonim ***** válasza:
53%
Akkor mi a kérdés?
2022. márc. 26. 11:17
 7/36 A kérdező kommentje:
Itt én adtam fel az eddigi életemet, és nekem kell ingáznom nem neki.Én költöztem hozzá. Mikor megismerkedtünk, is Budapesten dolgoztam csak más munkaidőben. Egyik héten 2,másik héten 5 szabadnapom van. Jelenleg biztos munkahelyem van, és azon a héten amikor 5 szabadnapom van azért az nem rossz.
2022. márc. 26. 11:18
 8/36 anonim ***** válasza:
34%
A munka nem bánt senkit, viszont ha nincs időd barátodra, idővel el fogtok hidegülni.
2022. márc. 26. 11:20
 9/36 A kérdező kommentje:
Ő maradt helyben, én ingázom csak. Igazából semmi, mivel szerintem ezt ki lehet birni, a másik heti 5 szabadnapot.
2022. márc. 26. 11:21
 10/36 A kérdező kommentje:
A heti 5 szabadnapban van időm.
2022. márc. 26. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!