Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új munkát vagy a párkapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nojcsybaba kérdése:

Új munkát vagy a párkapcsolatomat válasszam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok.

Komoly döntést kell hoznom.

A barátommal 5,5 éve vagyunk együtt. (De ebből 2 évet külön voltunk, más kapcsolatban. Majd tavaly nyáron találtunk egymásra újból, azóta együtt is lakunk. Ide költöztem hozzá.)

Vannak párkapcsolati gondok, de azok hol nincsenek?! Többnyire megtudjuk beszélni, de sajnos sokszor magányosnak érzem magam és boldogtalannak. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy egyedül is tök jól meglennék. Sajnos erre jött még, hogy tavaly december végén elveszitettem a munkámat, különböző mondvacsinált indokok miatt.. Azóta aktív allaskereső vagyok. Na de, itt jön a bökkenő. Kaptam egy olyan álláslehetőséget ami álmaim munkája lenne, de teljesen más városban van, és kétszer annyi fizetésért mint amit itt kerestem meg.

Ezt elmondtam a páromnak, ő támogat, hogy menjek el nézzem meg milyen lenne a munka. Holnap megyek állasinterjura, mégis úgy érzem, hogy bűntudatot ébreszt bennem, hogy én elmegyek. Ha esetleg megkapom a munkát, ő semmiképp nem akar költözni, pedig itt sokkal több lehetősége lenne neki is. Mert a mostani munkája se arról híres, hogy jól keresne. Neki itt van a családja, barátai mindenki. Míg nekem itt senki nincs, csak Ő. Én bevallaltam miattunk, hogy a családomtól 130 km-re költöztem.

Nagyon vonz a munka, csak úgy érzem, akkor a párkapcsolatom ráfog menni, ha elvállalom. Már teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek.

Plusz volt ugyaninnen egy másik munkalehetőség, amit visszamondtam és kicsit bánom.

Ez azért rossz, hogy mindenhonnan keresnek, csak innen nem, ahol lakok. Ráadásul távol lakunk, innen busz közlekedés sincsen. Szóval marad az autó ha beakar jutni az ember dolgozni. Jogsit most csinálom, így még a munkábajárás miatt is függtem tőle. Szeretném ha kicsit megnyílna a világ számomra, úgy érzem most teljesen árnyéka vagyok annak a nőnek, aki voltam tavaly nyáron.

Nem tudom, hogyan döntsek. Maradjak a biztosban vagy lépjek az új felé? MEGSZOKÁS VAGY VÁLTOZÁS?

Én 28/N, Ő 29/F

2022. febr. 9. 10:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
MELÓ
2022. febr. 9. 10:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
uj elet, melo
2022. febr. 9. 10:35
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Szia, én uj munkat választanám ezzel együtt uj eletet kezdenék. Hagyd magadmögött a multat. Nagyon fiatal vagy még,hogy magához láncoljon.

Az un helyen uj emberek és uj lehetőségek is lesznek majd.

2022. febr. 9. 10:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom hogy próbáld ki a munkát, ha jó a párkapcsolat akkor nem fog rámenni, ha meg rámegy akkor annyit is ért.
2022. febr. 9. 10:38
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

új munkahely!

amúgy sem tűnik felhőtlennek a kapcsolatod, ráadásul úgy tűnik, hogy csak magadat győzködöd, hogy húú nincsenek is itt problémák...

2022. febr. 9. 10:43
 6/20 anonim ***** válasza:
70%

"A barátommal 5,5 éve vagyunk együtt. (De ebből 2 évet külön voltunk, más kapcsolatban."

Lefordíthatatlan szójáték :D

2022. febr. 9. 10:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. Pont ezért érdemesebb inkább az új munkát választani.

2022. febr. 9. 10:51
 8/20 A kérdező kommentje:

Igen.. Kicsit hülyén fogalmaztam meg ezt az 5,5 évet. :D Szóval a páromat 2016 nyarán ismertem meg, együtt voltunk több mint 3 évet, abból a 1,5 évet együtt is laktunk. Utána vége lett a kapcsolatnak, nem beszéltünk semmi.. Mindkettőnknek volt párkapcsolata. Aztán tavaly nyáron újra elkezdtünk beszélgetni. Én elmondtam mit szeretnék, a múltat "elfelejtettük" és új lapokkal indultunk neki. Mindig is szerettem, most is. Ő volt az első férfi az életemben akibe szerelmes voltam. Azért is nehéz nekem ez a döntés.

Most leginkább attól félek, hogy lehet nem lesz még egy ilyen kapcsolat az életembe?! Nevetünk sokat, jól kijövünk, velem tervez, tőlem akar majd gyereket. Saját házban lakunk, csak rezsit és kaját kell fizetnünk, így van félretett pénzem. Azért is kezdtem el a jogsit. De ha úgy van, akkor albérletbe is tudok menni, ha az új munka mellett döntök. Ő nyilván emiatt nem menne új városba, mert neki itt úgymond mindene megvan. Nekem sajnos nem így van. Kicsit önzőségnek érzem az ő részéről ezt.

A családját imádom, ők is nagyon szeretnek engem. Anyukája lányaként tekint rám, de mégsem ők az én családom, bármennyire jó a kapcsolatunk. Nehéz ez.. És köszönöm szépen az eddigi válaszokat! 😊

2022. febr. 9. 11:02
 9/20 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen mindegy.

Ez nem téma, új munkahely.

Ebből a kapcsolatból nem lesz habos babos vidám felhőtlen kapcsolat, sem kielégítő szex, sem vidám hétvégék, sem fehér ruha sem szép kert kutyulimutyulival

2022. febr. 9. 11:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Melo... ha szeretitek egymást akkor nem fog rámenni a kapcsolat, de a pénztelenségre hamarabb megy tönkre....
2022. febr. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!