Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biztos megélhetést, vagy a párkapcsolatot válasszam?
A mostani melóhelyemen 7 hónapja dolgozok. Van egy nagyon csinos kolléganőm, a szimpátia kölcsönös, de csak most jutottunk el odáig, h elhívjam randizni. Úgy érzem, h benne végre megtaláltam azt a nőt, akit régóta kerestem, és szerintem ő is megtalálta bennem az ideális partnert.
Viszont most kaptam egy munkalehetőséget az egyik Benelux államban, jó fizetéssel és ingyen szállással, szerintem nagyon sokan itthonról odaadnák a fél karjukat is egy ilyen melóért, és én is hülye lennék kihagyni. Viszont így meg nagyon valószínű, h egyedül maradok, és a lány és köztem nem lesz semmi sem (a távkapcsolatban nem hiszek).
Tudom, hogy a végső döntést nekem kell meghozni, ez így is van rendjén, és azt is tudom, h még így is irigylésre méltó a helyzetem (remélem ezt nem veszitek nagyképűsködésnek vagy felvágásnak) de érdekel, hogy Ti hogyan látjátok a dolgot, esetleg aki volt már hasonló szituációban, az hogyan oldotta meg a problémát?
Mindenesetre köszönöm előre is a válaszokat!
Valószínű a szívem szakadna meg, de a munka.
A kapcsolatok kiszámíthatatlanok, hiába szeretsz valakit, lehet, hogy 1-2 év múlva már nem lesztek együtt. Szóval szerintem ne morfondírozz ezen, használd ki, hogy ilyen lehetőséget kaptál!
A melót választanám, mert itthon olyan nincs, nő meg máshol is van elég!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!