Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biztos megélhetést, vagy a párkapcsolatot válasszam?
A mostani melóhelyemen 7 hónapja dolgozok. Van egy nagyon csinos kolléganőm, a szimpátia kölcsönös, de csak most jutottunk el odáig, h elhívjam randizni. Úgy érzem, h benne végre megtaláltam azt a nőt, akit régóta kerestem, és szerintem ő is megtalálta bennem az ideális partnert.
Viszont most kaptam egy munkalehetőséget az egyik Benelux államban, jó fizetéssel és ingyen szállással, szerintem nagyon sokan itthonról odaadnák a fél karjukat is egy ilyen melóért, és én is hülye lennék kihagyni. Viszont így meg nagyon valószínű, h egyedül maradok, és a lány és köztem nem lesz semmi sem (a távkapcsolatban nem hiszek).
Tudom, hogy a végső döntést nekem kell meghozni, ez így is van rendjén, és azt is tudom, h még így is irigylésre méltó a helyzetem (remélem ezt nem veszitek nagyképűsködésnek vagy felvágásnak) de érdekel, hogy Ti hogyan látjátok a dolgot, esetleg aki volt már hasonló szituációban, az hogyan oldotta meg a problémát?
Mindenesetre köszönöm előre is a válaszokat!
Melót egyértelmű.
Ne hallgass arra aki szerint Benelux pénzgyár,ekkorra hülyeséget.Szeretetből próbáljon meg kenyeret venni a boltba mindig ezt mondom az ilyen embereknek.
Menj ember ne legyél idióta,pinát tudod mennyit kaphatsz amennyit akarsz főleg,hogy kint mondjuk 5-6ezer eurót kapsz 32-35 órában.
Távkapcsolat amúgy miért ne mehetne,inetent,skype,msn,postagalamb,facebook,még mit mondjak.
Menj menj,én is fogok pont Luxemburg vagy Hollandia,és vissza se jövök utána.
Hajrá srác,ügyesen :D
külföldön élek én is (nem felvágásból mondom, csak hogy lásd van alapja annak amit mondok és nem csak a levegőbe beszélek). igaz még csak tanulok, 20 éves vagyok, de talán jól fog jönni amit mondok.
ha kimész, pláne olyan messze, először nem fogsz ismerni senkit és a kollégáid lesznek az elsők akivel megismerkedsz, meg a szomszédok mondjuk. tényleg sokszor egyedül érzi magát az ember, nincsenek se barátok, se család, se senki a gyerekkorból/fiatalságból. az elején nehéz, de aztán idővel lehet haverokat, barátokat találni, csajozni meg bőven lehet szerintem ott is. + egy külföldi szinte mindig előnnyel indul a helyi srácokkal szemben, mert olyan különlegesnek számit az, hogy milyen, ahogy akcentussal beszél stb..
szóval végülis a melót választanám, de nem tudom te hogy állsz Magyarországgal, nekem eszemben sincs visszamenni.
Mond el a csajnak a szitut - aztán menj ki melózni, majd ha stabilan vagy kint, akkor hívd ki magad után.
És mond el neki, hogy ezt tervezed.
No, átvágtam a gordiuszi csomót? (és Te mész a Benelux államokba, nem én....:))
Egy kalappal!
Ja, ha a csaj nem akar menni - akkor is menj!
Pénz beszél kiscica nyávog :D
Tényleg ne add fel egy punciért az álmod bánni fogod,volt egy sporttársam csaj mehetett volna Rióba saját terem minden 16 figyelj 16 évesen a kishülye a kanja miatt itthon maradt,rá két hónappal az öltözőben sírt,most kb. keres 80ezret az igen 26évesen ennyi telt,és egy VB bronzérmes csajról beszélgetünk.
hát ha mondjuk 25 éves vagy és nem volt még barátnőd akkor tuti hogy ne a melót válaszd :D De amúgy inkább azt ha jól tudsz külföldiül
f18
Légy őszinte magaddal és vele is. Akkor nem lesz baj.
Lány is lehet más, külföld is lehet máskor! Az első te vagy! A te érzéseid. Ne légy a körülmények "áldozata" még akkor sem ha épp mind a kettő jó. Melyiket bánnád jobban?
Melyiket szeretnéd jobban? Azt nem kérdezem melyik biztosabb mert azt evidens. De én nem tudnék úgy élni hogy miattam maradt valaki itthon vagy én korlátoztam. A feltétel nélküli elfogadás a szeretet egyik alap pillére...és ha már korlátozni akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!