Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biztos megélhetést, vagy a párkapcsolatot válasszam?
A mostani melóhelyemen 7 hónapja dolgozok. Van egy nagyon csinos kolléganőm, a szimpátia kölcsönös, de csak most jutottunk el odáig, h elhívjam randizni. Úgy érzem, h benne végre megtaláltam azt a nőt, akit régóta kerestem, és szerintem ő is megtalálta bennem az ideális partnert.
Viszont most kaptam egy munkalehetőséget az egyik Benelux államban, jó fizetéssel és ingyen szállással, szerintem nagyon sokan itthonról odaadnák a fél karjukat is egy ilyen melóért, és én is hülye lennék kihagyni. Viszont így meg nagyon valószínű, h egyedül maradok, és a lány és köztem nem lesz semmi sem (a távkapcsolatban nem hiszek).
Tudom, hogy a végső döntést nekem kell meghozni, ez így is van rendjén, és azt is tudom, h még így is irigylésre méltó a helyzetem (remélem ezt nem veszitek nagyképűsködésnek vagy felvágásnak) de érdekel, hogy Ti hogyan látjátok a dolgot, esetleg aki volt már hasonló szituációban, az hogyan oldotta meg a problémát?
Mindenesetre köszönöm előre is a válaszokat!
A Benelux államban majd rá fogsz jönni, hogy a pénz önmagában semmi. Egyedül fogod érezni magad, és internetes társkeresőkön keresgélsz magyarországi csajok után, hogy ne legyél egyedül, ha hazajössz. Elkezded tervezgetni a nagy visszatérést.
Sajnos az a helyzet, hogy meg kell tapasztalnod, ezt a Benelux pénzgyárat ahhoz, hogy rájöjj a pénz önmagában semmi. A boldogságot nem euróban mérik.
Ha normálisak az életkörülményeid, mindened megvan, akkor véleményem szerint engedd el magad. Amúgy a pénzt soha nem fogod látni, majd a bankszámládon gyűlöget, hazautalod és az itthoni bankszámládon lesz, veszel belőle valamit vagy nem. De olyan dolgokat nem kapsz pénzért, ami az életet valóban értékessé teszi.
Vonatkoztass el a pénztől, és úgy dönts!
Attól függ mennyire komolyak az érzéseid.
Én természetesen a munkát választanám, de én hiszek a távkapcsolatban ( eddig azokban tudtam a legjobban működni )
Jó munkát sem kínálnak fel mindennap, de hozzánk illő ember sem terem minden sarkon. A döntés innentől kezdve a tiéd.
Nekem ismerősöm barátja volt kinn külföldön. Tartották a kapcsolatot neten, telefonon. A távolságtól nem romlott meg a kapcsolatuk. Sőt inkább erősödött, ahogy én láttam. :)
Inkább a kapcsolatot válaszd.
Én is a munkát választottam 20 évesen. 2 év kelett rá ,hogy észrevegyem egyedül maradtam. Mindenem megvolt mégis szegény voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!